Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Ventilator unitate pc

★★★★☆

Avem oferte la ventilator unitate pc! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face ventilator unitate pc sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Ventilator unitate pc?

ventilator unitate pc de putere mica sunt cele care socate aproximativ 20 de pinte pe zi sau mai putin. Acestea sunt cele mai potrivite cu directia de dormitoare sau bai. De obicei, vor fi capabile sa elimine din 40 si 50 de pinte pe zi de umiditate din aer, ceea ce le realiza putin mai versatile pentru utilizarea in casa domnia voastra Cele mai robuste portabile pot aspira 70 de pinte sau mai putin de umiditate pe zi dintre aer.

Sa incepem cu functia. Este capabil sa extraga 20 de litri pe zi, ceea ce il realiza patru printre modelele cu cea mai mare putere de pe aceasta tabela (cel mult in conditii ideale). De asemenea, are un rezervor scurta de apa de cinci litri, in acest fel incat nu va trebui sa il goliti atat de des.

Exista, de asemenea, o functie de oprire automata care opreste atunci cand recipientul de apa este plin, o functie de resetare automata in caz de pana de curent si o functie de dezghetare automata pentru a proteja impotriva acumularii de gheata in interior. Exista 5 alegeri suplimentare de scurgere - manuala sau continua si exista si un furtun de scurgere inclus.

Cronometru Va permite sa programati ventilator unitate pc sa porneasca si/sau sa se opreasca dupa un oarescare interval de timp. Acest fapt v-ar putea ajuta sa economisiti bani daca ai un tarif care ofera forta mai ieftina la anumite zile intre zi sau daca doriti sa il lasati pornit unul ore dupa ce iesiti afara, dar nu ai necesitate de el toata ziua. Totusi, s-ar putea sa va fie mai simplu sa setati umidostatul sau sa folositi setarea automata, daca are una.

Sunt dimensionate in functie de cantitatea totala de umiditate pe care o pot golii printre aer. Aceasta se masoara in pinte de umiditate extrasa pe zi. Un aparat mic poate fi evaluat la 25 de pinte. Aceasta inseamna ca aparatul te ajuta cu scopul de a descarca 25 de pinte de umiditate din aer in 24 de zile in conditii de testare prestabilite. Din moment ce nu locuiti intr-un laborator de testare, de unde aveti in gand ce inseamna acest fapt pentru casa dumneavoastra? Ei bine, aici intervenim recenti pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna estimare a nevoilor dumneavoastra.

Dimensiunea iti conta intotdeauna, indiferent daca alegeti cu pompa sau nu, intrucat aceste dispozitive sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate in exces pe care o vor extrage dintre aer in 24 de ore. De exemplu, cu o clasificare de 50 de pinte va descarca 70 de pinte de umiditate intr-o zi.

Este posibil pentru locuintele cu ventilatie slaba sa aiba lipsa si de un ventilator unitate pc. Ferestrele si usile cu tiraj redus pot lasa sa din prea putin aer printre exterior in casa. In climatele umede, acest fapt te ajuta cu privire la a duce la prea multa umiditate in aerul printre interiorul casei. Pentru celalalt capat al spectrului, este posibil ca locuintele in sortiment corect izolate sa nu poata lasa sa iasa vaporii de apa dupa activitati precum aratatul sau rularea masinii de spalat vase. Puteti gestiona nivelul de umiditate dintre odaie voi la un interval confortabil si sigur chiar si cu o izolatie care nu este optima.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult