Ventilator racire aer

★★★★☆

OFERTE DE ventilator racire aer! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte deventilator racire aer din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Ventilator racire aer?

Cantitatea de lichid pe care ventilator racire aer o te ajuta cu privire la a indeparta dintre aer intr-o epoca de 24 de zile este masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional o veti vedea etichetata si ca galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi va fi strans legat de cat de mare este spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Acesta este tipul pe care l-am testat in acest ghid. Fiecare prototip dispune de obicei de un set de roti si un maner de transport, ceea ce il realiza relativ usor de mutat dintr-o incapere in alta, dupa cum este necesar. Perfect cu directia de reducerea umiditatii din subsol intr-un subsol umed.

Daca sunteti receptiv la zgomot, vei prefera sa pozitionati in stil strategic cu privire la a lucra in jurul zumzetului pe care il emite. Zgomotul poate varia de la nivelul unui frigider in functiune pana la un ventilator de cutie care functioneaza la cea mai inalta setare. Daca ai nevoie cu destinatia de subsolul in care rar petreceti timp, acest fapt nu ar trebui sa fie de obicei o problema. Cu toate acestea, daca aveti nevoie de aparat in sau in apropierea unei incaperi pe care o utilizati frecvent, un prototip mai zgomotos ar putea sa nu fie cel mai bun cu privire la casa dvs.

In general, foloseste fie un compresor, fie un rotor desicant cu directia de a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar ar fi probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si iti trebui sa monitorizati bobina cu destinatia de a iti asigura cu privire la nu ingheata. Ambele tipuri de ventilator racire aer sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage dintre aer in oricare zi. Cele mici, portabile, descarca in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in timp ce unitatile mai mari pot descarca 40 sau 50 de pinte pe zi. Cele cu destinatia de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Exista multe motive cu destinatia de a gasiti un bun, de la a ajuta la prevenirea mediilor de viata nesanatoase pana la rezolvarea problemelor cauzate de nivelurile ridicate de umiditate. De exemplu, prea multa umezeala in aer te ajuta cu destinatia de a crea terenul perfect de plagiat pentru tot felul de bacterii, provocand in acelasi moment acarieni, condens, mucegai si umezeala - cu destinatia de sa nu mai conversam de faptul cu scopul de provoaca o serie de probleme de sanatate. Umiditatea ridicata poate fi cauzata de multe activitati de zi cu zi, cum este gatitul, facerea unei bai sau a unui dus, sau chiar utilizarea unei masini de spalat. Deoarece se recomanda ca aerul intre casa sa aiba o umiditate relativa de 50%, poate fi necesar sa obtineti o adresa cu niveluri ridicate sau umiditate relativa sau un umidificator bun daca nivelul de umiditate ar fi prea scazut.

Pentru marea majoritate oamenilor, acest fapt iti insemna pentru valoarea (cea mai scurta marime de consumator disponibila) ar fi mereu cea mai buna optiune, fie pentru ar fi vorba de o incapere de zi scurta si deschisa sau de un birou mic. Iar motivul cu destinatia de acest fenomen este simplu; creativitatea mare este mai eficienta fiindca te ajuta cu directia de a reduce nivelul de umiditate putin mai iute decat echivalentele lor mai mici.

Acest fenomen variaza foarte mult in functie de design, dimensiune si rata de extractie. In general, ventilator racire aer cu desicant utilizeaza mai multa energie pe ora decat un model cu compresor, dar pot functiona mai eficient in eliminarea umiditatii, ceea ce inseamna cu directia de costurile tind sa se echilibreze.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult