Ventilator noctua

★★★★☆

Oferte de ventilator noctua! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Ventilator noctua?

ventilator noctua de forta mica sunt cele care golii cu aproximatie 20 de pinte pe zi sau mai putin. Acestea sunt cele mai potrivite ca dormitoare sau bai. De obicei, vor fi capabile sa elimine intre 40 si 80 de pinte pe zi de umiditate intre aer, ceea ce le genera putin mai versatile cu directia de utilizarea la apartament voi Cele mai robuste portabile pot aspira 50 de pinte sau mai mult de umiditate pe zi printre aer.

Daca intentionati sa folositi cu o pompa cu scopul de a evacua apa asupra o chiuveta sau printr-o fereastra, atunci trebuie sa tineti cont de inaltimea prin care iti trebui pompata apa. Diferite unitati au o forta diferita de a pompa apa pana la inaltimi ridicate si trebuie sa poti gasi doua care sa corespunda cerintelor si configuratiei dvs.

Exista multe modele non-electrice pe piata, de asemenea cu directia de ar fi dificil sa il alegeti pe cel mai bun. Vestea fantastica ar fi cu destinatia de acestea sunt de obicei ieftine. Daca aveti o problema usoara de umezeala intr-o zona mica, ar putea merita sa le incercati inainte de a cheltui cu privire la o optiune electrica.

De regula, compresorul si ventilator noctua sunt mai eficiente in spatii mai mari, la temperaturi de lucru confortabile de 10°C sau mai mari. Desicant tind sa fie mult mai scumpe, dar pot functiona in medii reci, ceea ce inseamna cu destinatia de sunt excelente intr-un pod sau garaj. Fara vreun compresor care sa faca galagie, acestea sunt din timp in timp si mai silentioase.

Un ar fi un aparat electric care elimina umiditatea intre aer cu scopul de a reduce nivelul de umiditate dintr-un spatiu inchis. Acestea pot fi utilizate in cu aproximatie orisicare incapere dintr-o gospodarie sau dintr-o cladire comerciala, desi sunt utilizate cel mai des in zonele predispuse la umiditate ridicata, cum ar fi baia sau bucataria.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra ar fi cruciala pentru a descoperi tipul potrivit. Doi factori au impact inspre capacitatii de care vei avea nevoie: volumul camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe odaie mici si medii au necesitate de 20 pana la 50 de pinte, in moment ce camerele mai mari au posibil necesitate de 80 pana la 50 sau mai mult. Spatiile superb de umede sau umede vor avea lipsa chiar mai mult. (Energy Star are un grafic necesara care explica valoarea adecvata).

Daca sunteti in cautarea unui ventilator noctua mic, atractiv si extrem de eficient, care a adunat o multime de recomandari favorabile, in momentul opriti-va aici. Dar daca incaperea tine necesita o rata de extractie mult mai mare, in acel caz verificati colegul sau de grajd mai mare si premiat de mai jos.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult