Ventilator geam cu capac

★★★★☆

Oferte de ventilator geam cu capac! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Ventilator geam cu capac?

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar se afla unul sau doi abordari diferite. Cele mai importanti si cele mai comune ventilator geam cu capac sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care utilizati o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand orice umiditate pe masura ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in timp ce aerul este reincalzit si eliberat in incapere.

Daca intentionati sa folositi cu o pompa cu directia de a evacua apa asupra o chiuveta sau printr-o fereastra, in acel caz ii nevoie sa aveti in cont de inaltimea prin care va trebui pompata apa. Diferite unitati au o putere diferita de a pompa apa pana la inaltimi ridicate si trebuie sa obtine patru care sa corespunda cerintelor si configuratiei dvs.

Daca gasesti o problema de umezeala intr-o anumita incapere si nu doriti sa platiti cu privire la mai mare, Pro Breeze ar putea fi o preferinta excelenta. Nu se apropie de rata de extractie a tipurilor de dimensiuni mari si nu ar fi eficient cu scopul de mai multe incaperi - asa cu privire la trebuie sa gasesti asteptari realiste. Dar cu destinatia de rulote sau incapere mici este o electie viabila.

Stocare integrata a cablului La a economisi spatiu in acel caz cand ventilator geam cu capac nu ar fi utilizat si cu directia de a elimina riscul de a te impiedica de un cablu intins. Nu este un element esential, dar este in mod corect de avut.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra este cruciala pentru a descoperi tipul potrivit. Doi lucruri au impact asupra capacitatii de care vei avea nevoie: dimensiunea camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe locuinta mici si medii au necesitate de 20 pana la 60 de pinte, in timp ce camerele mai mari au probabil lipsa de 90 pana la 70 sau mai mult. Spatiile superb de umede sau umede vor avea lipsa chiar mai mult. (Energy Star are un grafic trebuincios care explica productivitatea adecvata).

Daca doriti o masina complet silentioasa, o masina non-electrica ar fi cea mai geniala optiune. Dupa cum am mentionat mai sus, acestea sunt putin mai putin eficiente si sunt potrivite doar cu directia de necazuri usoare. Lipsa lor de piese in miscare inseamna pentru sunt cu adevarat silentioase totusi.

Dimensiunea sau eficienta unui ventilator geam cu capac descrie cati litri de apa ar fi capabil sa extraga din aer in oricare zi, mai iute decat masura sa fizica sau creativitatea rezervorului de apa (desi cu o rata de extractie mai mare sunt cateodata mai indrazneti si contin rezervoare mai mari).

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult