Ventilator foto

★★★★☆

OFERTE DE ventilator foto! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte deventilator foto din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Ventilator foto?

Intre 7 si 12 litri - aceasta este o putere mica. Un ventilator foto cu agent frigorific de cesta suma este potrivit pentru o singura persoana care locuieste cu un apartament mic si care cauta un aparat simplu si portabil cu scopul de a rezolva o problema usoara de umezeala - sa spunem, mucegaiul tinde sa se dezvolte si ii nevoie sa il gestionati.

Nu numai cu scopul de vin intr-o gama de forme si marimi, dar folosesc si o varietate de tipuri diferite de tehnologie cu privire la a dezumidifica aerul dintre casa dumneavoastra. Aici veti descoperi cum functioneaza acestea.

Diferenta cheie ar fi pompa. cu o pompa tind sa aiba o capacitate mica de dezumidificare, deoarece apa colectata ar fi imediat drenata. Celalalt furtun ar trebui sa fie conectat de pe pompa la drenajul exterior. Acum, orice apa care se colecta in spate iti fi pompata in drenaj.

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar exista cinci abordari diferite. Cele mai importanti si cele mai comune ventilator foto sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care utilizeaza o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand orice umiditate pe volumul ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in timp ce aerul ar fi reincalzit si eliberat in incapere.

Desi exista o serie printre care puteti alege, nu orice prototip ar fi cel ideal si nu orisicare unitate iti functiona perfect ca dumneavoastra. Exista anumite aspecte pe care ii nevoie sa le luati in considerare inainte de a investi la domiciliu dvs.

Chiar daca pot fi apetisante acasa, acest tip de dispozitiv de dezumidificare este distinct folosit in tel comercial dintre cauza costului energetic al functionarii acestui tip. Tehnologia desicanta este utilizata atat in cazul dispozitivelor mici, cat si al celor mari, dar termenul capata o semnificatie diferita in functie de marimea dispozitivului utilizat.

In general, foloseste fie un compresor, fie un rotor desicant cu privire la a condensa umiditatea intre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si iti trebui sa monitorizati bobina cu destinatia de a iti asigura ca nu ingheata. Ambele tipuri de ventilator foto sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage dintre aer in orice zi. Cele mici, portabile, descarca in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai folositori pot golii 60 sau 50 de pinte pe zi. Cele cu privire la intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult