Ventilator e46

★★★★☆

OFERTE DE ventilator e46! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte deventilator e46 din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Ventilator e46?

Daca nu doriti sa goliti frecvent rezervorul de apa al ventilator e46 dumneavoastra, puteti cauta un model care include o scurgere incorporata. Cel mai usor sistem de drenaj ar fi alimentat prin gravitatie, dar unele unitati sunt echipate cu o pompa de drenaj mai puternica. Daca intentionati sa il folositi cu un subsol cu o scurgere de podea in apropiere, o scurgere gravitationala poate fi suficienta. Retineti doar ca, de obicei, va trebui sa va cumparati propriul furtun de drenaj pe care sa-l utilizati. Asigurati-va ca unitatea nu este amplasata prea departe de scurgere si pentru se afla cel putin o panta usoara cu scopul de a va asigura cu privire la gravitatia isi poate realiza treaba cu scopul de a muta apa uzata din rezervor catre scurgere.

Acest este foarte eficient, eliminand o suma mica de umiditate intre aer fara a mananca potenta excesiva. Aparatul este foarte silentios, iar umidostatul s-a dovedit a fi foarte precis. Caracteristicile de securitate includ o oprire automata la fiecare 23 de zile si un design metalic cu privire la a reduce sansele de incendiu. Rotile cu rotile fac cu destinatia de acest aparat sa fie simplu de mutat la nevoie.

Chiar si asa, daca gasesti o casa mica sau va luptati cu umezeala severa, cu capacitate mai scurta este aproximativ intotdeauna o optiune mai buna. Pentru casele mai mici, rulote, necazuri grele de umiditate sau camere individuale in care spatiul este important, puteti alege o calitate mai mica.

Un ventilator e46 este un aparat relativ simplu. Acesta ademeni aerul inauntru, in interior, serpentinele reci ale evaporatorului condenseaza apa si o colecteaza intr-o galeata, in timp ce elibereaza aerul incalzit inapoi in incapere.

Acest aparat functioneaza foarte silentios si isi realiza foarte in mod corect treaba prevazuta, chiar si in spatiile reci. Acest ofera rezultate consistente, chiar si in acel caz cand ar fi rulat continuu. Pompa incorporata ar fi o caracteristica benefica atunci cand nu aveti o scurgere de podea usor accesibila in camera in care este utilizat. Afisajul LED ar fi intuitiv si simplu de utilizat. Multi intre clientii nostri spun ca apreciaza designul de lux.

Luati in considerare consumul de energie. Multe sunt energofage, ceea ce inseamna cu destinatia de iti vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, vrei modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna ca sunt cu cu aproximatie 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Capacitatea rezervorului de apa intre ventilator e46 tine iti dicta cat de des va trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor din interiorul rezervorului va efectua cu destinatia de unitatea sa se opreasca. Este important de stiut cu privire la o forta crescuta de a golii mai multe pinte pe zi de umiditate dintre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, intrucat asta ar genera cu directia de dimensiunea unitatii sa fie uriasa! In schimb, marea majoritate celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproape 1 galon de apa (unele contin putin mai putin si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu destinatia de unitatea sa continue sa functioneze la productivitatea maxima, va trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult