Ventilator de geam

★★★★☆

Avem oferte la ventilator de geam! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face ventilator de geam sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Ventilator de geam?

Nivelurile excesiv de ridicate de umiditate printre interiorul spatiului dumneavoastra de locuit cauzeaza acea senzatie de umezeala si neplacuta pe care o cunoastem cu totii. Semnele observabile, cum este mucegaiul si mucegaiul, sunt un motiv deajuns cu destinatia de a investi in ventilator de geam.

Intretinere: Este foarte remarcabil sa va intretineti, in acest fel ca, in acel caz cand il cumparati, fiti atenti la cat de usor este de curatat. Unele dispozitive grozave isi pot goli in soi continuu rezervoarele cu un canal de scurgere, ceea ce inseamna cu directia de nu va trebui sa le goliti fizic chiar dumneavoastra.

Un elimina abundenta de umiditate din aerul din interiorul casei dvs., care te ajuta cu directia de a fi specific de umed in epoca verii. Poate efectua mai usor sa adormiti, poate preveni problemele exotice a aerului printre interior, poate tine la distanta mirosurile de mucegai, poate alunga insectele si pur si simplu va te ajuta ca a ajuta sa iti simtiti mai confortabil in general.

ventilator de geam cu desicant functioneaza diferit. Acestea utilizez un material adsorbant ca a extrage apa intre aer, cu un soi similar cu un burete. Materialul desicant ar fi regenerat de un incalzitor intern, iar umiditatea se scurge in condensatorul de apa.

Dupa cum am mentionat, utilizati tehnologia peltier in pamant de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, foloseste electricitatea ca a crea o diferenta de caldura mare si a conduce dezumidificarea. In timp ce peltier se lupta cu privire la eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Eficienta energetica a ar fi un aspect esential. Puteti poti avea o estimare aproximativa uitandu-va la puterea nominala si utilizand ghidul meu de costuri de functionare, dar ii nevoie sa luati in considerare si factori precum temperatura, umiditatea relativa.

Acest fenomen se datoreaza faptului ca, cu cat temperatura si nivelul de umiditate sunt mai ridicate, cu atat mai eficient iti functiona un ventilator de geam cu refrigerant. Asadar, daca are o forta de 18 litri, acest fapt nu inseamna cu directia de trebuie sa va asteptati pentru acesta sa extraga 18 litri de apa pe zi printre incapere dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult