Ventilator cu apa

★★★★☆

Avem oferte la ventilator cu apa! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face ventilator cu apa sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Ventilator cu apa?

Pentru locuinte, folosul variaza intre trei litri si 25 de litri. Cea mai fantastica masura a ventilator cu apa cu scopul de nevoile dumneavoastra depinde de masura spatiului in care doriti sa il utilizati, de numarul de persoane care locuiesc in casa si care genereaza umiditate prin activitati precum gatitul, spalatul si spalatul rufelor si de amploarea problemei tine de umezeala.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra ar fi cruciala cu scopul de a descoperi modelul potrivit. Doi factori au impact catre capacitatii de care vei avea nevoie: volumul camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe odaie mici si medii au nevoie de 20 pana la 40 de pinte, in moment ce camerele mai indrazneti au posibil nevoie de 30 pana la 40 sau mai mult. Spatiile superb de umede sau umede vor avea nevoie chiar mai mult. (Energy Star are un grafic necesara care explica folosul adecvata).

In prefata acestui articol, am abordat categoriile de dimensionare (capacitati) care sunt de obicei atasate orisicare si se refera la cata umiditate sunt capabile sa extraga dintre aer in fiecare timpul de 24 de ore.

Dar daca ai o problema de umezeala - si mai apreciat dovezi de mucegai, inclusiv zugraveli care se desprind si tencuiala care se prabuseste - in acel caz un ventilator cu apa ar fi o achizitie esentiala, cel mult pana cand va vei putea permite reparatiile necesare in cladire.

Un auto ar fi o modalitate excelenta de a preveni condensul si ceata de la geamuri. Acestea sunt relativ ieftine, dar pot efectua o diferenta dramatica in ceea ce priveste nivelul de umiditate dintr-o masina. Majoritatea tipurilor de masini sunt simple absorbante de umiditate, desi, de obicei, pot fi reutilizate.

Atunci cand iti doresti cel mai bun veti avea de de incredere dintre 9 tipuri principale. Ambele au propriile merite si sunt eficiente in eliminarea umiditatii dintre aer, desi unele medii vor fi mai potrivite cu privire la anumite dispozitive. De asemenea, oricare tip va veni in mai multe dimensiuni diferite, ceea ce are un impact asupra capacitatii lor generale:

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de pe aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti face sa functioneze EcoAir la orice temperatura ambientala, de la 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproximativ 2 litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna ca iti trebui sa iti ridicati printre fund cu destinatia de a goli rezervorul de unul litri in cel putin unul sau doi ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu este deloc neobisnuit cu privire la ventilator cu apa. Ati putea considera ca rezervorul mai mic ar fi mai simplu si mai usor de golit, chiar daca ii nevoie sa realizezi acest lucru mai des.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult