Ventilator auto 12v bord

★★★★☆

Oferte de ventilator auto 12v bord! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Ventilator auto 12v bord?

Acest fapt variaza foarte putin in functie de design, dimensiune si rata de extractie. In general, ventilator auto 12v bord cu desicant folositi mai multa vlaga pe ora decat un prototip cu compresor, dar pot functiona mai eficient in eliminarea umiditatii, ceea ce inseamna cu scopul de costurile tind sa se echilibreze.

Galeata ar fi un pic cam mare ca de cesta dimensiune. Cel mai posibil iti trebui sa goliti aceasta unitate mai des decat alte modele. Acest aparat nu are un procedeu de dezghetare automata.

cu o pompa tind sa aiba costuri initiale si de intretinere mai mari, fiindca au mai multe piese care trebuie reparatii si intretinere. Toate trebuie sa stocheze sau sa evacueze apa pe care o colecteaza si se vor opri automat daca nu pot efectua acest lucru.

De regula, compresorul si ventilator auto 12v bord sunt mai eficiente in spatii mai mari, la temperaturi de fenomen confortabile de 10°C sau mai mari. Desicant tind sa fie mult mai scumpe, dar pot functiona in medii reci, ceea ce inseamna cu destinatia de sunt excelente intr-un pod sau garaj. Fara vreun compresor care sa faca galagie, acestea sunt uneori si mai silentioase.

In prefata acestui articol, am abordat categoriile de dimensionare (capacitati) care sunt de obicei atasate oricare si se refera la cata umiditate sunt capabile sa extraga dintre aer in fiecare perioada de 24 de ore.

Exista la toate nivelurile de marime, iar cele mai multe sunt clasificate in functie de metrii patrati pe care ii deservesc. Atunci cand alegeti, aproximati marimea aproximativa a incaperii ca care gasesti lipsa de el, ceea ce iti va ajuta sa determinati cea mai geniala volum cu privire la dumneavoastra. Daca doriti sa fiti mai sigur, selectati unul care are o forta simplu mai mica decat cea ceruta de spatiu cu destinatia de a-i asigura eficienta.

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar se afla trei abordari diferite. Cele mai mari si cele mai comune ventilator auto 12v bord sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care utilizati o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand orisicare umiditate pe dimensiunea ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in moment ce aerul este reincalzit si eliberat in incapere.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult