Ventilator aura

★★★★☆

Oferte de ventilator aura! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Ventilator aura?

Dar daca ai o problema de umezeala - si mai perferat dovezi de mucegai, inclusiv zugraveli care se desprind si tencuiala care se prabuseste - atunci un ventilator aura este o achizitie esentiala, cel mult pana cand va veti putea permite reparatiile necesare in cladire.

Acest este foarte eficient, eliminand o greutate scurta de umiditate din aer fara a foloseste forta excesiva. Aparatul ar fi foarte silentios, iar umidostatul s-a dovedit a fi foarte precis. Caracteristicile de siguranta includ o oprire automata la fiecare 23 de ore si un design metalic pentru a reduce sansele de incendiu. Rotile cu rotile fac cu destinatia de acest aparat sa fie simplu de mutat la nevoie.

Fiecare printre recenzia noastra folositi un compresor impreuna intr-un ventilator. Prin urmare, este necesar sa va asteptati la un nivel de zgomot de iesire ori de cate ori utilizati aparatul de dezumidificare.

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de la aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti realiza sa functioneze EcoAir la fiecare caldura ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproape cinci litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna cu privire la iti trebui sa va ridicati intre fund cu destinatia de a goli rezervorul de doi litri in cel mult unul ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu ar fi deloc neobisnuit cu destinatia de ventilator aura. Ati putea considera cu scopul de rezervorul mai mic ar fi mai simplu si mai usor de golit, chiar daca trebuie sa zidesti acest lucru mai des.

Conectati cel de-al doilea furtun - de alegere cel mai mic cu directia de a inalta presiunea - de la pompa la locul unde doriti sa scurgeti apa. O alegere buna ar fi tubulatura existenta care vine de pe pompa de aer conditionat. Taiati o sectiune printre tubulatura si atasati un racord in T, in acest mod incat apa care vine de la si de la unitatea de aer conditionat sa se poata scurge in acelasi loc.

Instructiunile de instalare a unei pompe de condensat pot varia in functie de pompa si de marca. Prin urmare, trebuie sa revizuiti instructiunile de instalare in cazul in care producatorul are instructiuni speciale. In caz contrar, puteti urma acesti pasi simpli:

Daca nu doriti sa goliti frecvent rezervorul de apa al ventilator aura dumneavoastra, puteti cauta un prototip care include o scurgere incorporata. Cel mai usor sistem de drenaj ar fi alimentat prin gravitatie, dar unele unitati sunt echipate cu o pompa de drenaj mai puternica. Daca intentionati sa il utilizeaza intr-un subsol cu o scurgere de podea in apropiere, o scurgere gravitationala poate fi suficienta. Retineti doar ca, de obicei, iti trebui sa iti alegeti propriul furtun de drenaj pe care sa-l utilizati. Asigurati-va ca unitatea nu este amplasata prea departe de scurgere si pentru exista cel putin o panta usoara cu scopul de a iti asigura cu scopul de gravitatia isi poate realiza treaba cu privire la a muta apa uzata din rezervor asupra scurgere.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult