Ventilator air cooler

★★★★☆

Oferte de ventilator air cooler! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Ventilator air cooler?

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de la aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti realiza sa functioneze EcoAir la orisicare temperatura ambientala, de la 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproximativ patru litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna cu scopul de iti trebui sa va ridicati dintre fund cu directia de a goli rezervorul de cateva litri in cel putin doi ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest lucru nu ar fi deloc neobisnuit cu scopul de ventilator air cooler. Ati putea considera cu directia de rezervorul mai mic este mai simplu si mai usor de golit, chiar daca ii nevoie sa faci acest fenomen mai des.

Daca intentionati sa folositi cu o pompa cu scopul de a evacua apa asupra o chiuveta sau printr-o fereastra, in momentul ii nevoie sa tineti cont de inaltimea prin care va trebui pompata apa. Diferite unitati au o calitate diferita de a pompa apa pana la inaltimi ridicate si trebuie sa gasiti doua care sa corespunda cerintelor si configuratiei dvs.

Sa presupunem cu privire la spatiul tine se afla in aer liber. A functioneaza cel mai eficient in interior. Nu iti merge pe o veranda sau cu un alt spatiu in aer liber. Nu iti functiona bine in spatii cu ferestre deschise.

In functie de configuratie, drenajul te ajuta cu directia de a avea sector prin utilizarea gravitatiei sau prin utilizarea unei pompe de condens. Drenajul gravitational este probabil in momentul cand gasesti acces la un canal de scurgere la nivelul podelei. Aceasta presupune pur si usor conectarea oricarui fel de furtun la iesirea de scurgere si permite condensului sa curga in scurgere cu ajutorul gravitatiei. Este posibil sa ajutati la drenaj prin plasarea ventilator air cooler la o inaltime. Daca alegeti sa realizezi acest lucru, asigurati-va pentru suprafata aleasa ar fi sigura, stabila, nivelata si aproximativ de scurgere.

Sa incepem cu functia. Este capabil sa extraga 20 de litri pe zi, ceea ce il efectua doi intre modelele cu cea mai mica forta de la cesta lista (cel mult in conditii ideale). De asemenea, are un rezervor mare de apa de cateva litri, astfel incat nu iti trebui sa il goliti atat de des.

sunt aparate simple si, in general, nu veti vedea (sau nu veti avea nevoie) de multe caracteristici suplimentare. Il conectati, setati nivelul de umiditate dorit si il lasati sa functioneze. Cu toate acestea, se afla cinci caracteristici disponibile care fac mai usoara utilizarea.

Exista 10 tipuri principale de ventilator air cooler: cu agent frigorific si cu desicant. Un agent de refrigerare filtreaza aerul care apoi atinge serpentinele reci printre interiorul aparatului. Apa se condenseaza si se scurge cu un rezervor, cu scopul de a fi golit in momentul cand este plin.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult