Ventilator aburi

★★★★☆

Oferte de ventilator aburi! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Ventilator aburi?

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de la cesta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti face sa functioneze EcoAir la fiecare temperatura ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproximativ 2 litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna pentru iti trebui sa iti ridicati din fund ca a goli rezervorul de trei litri in cel putin unul sau doi ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu ar fi deloc neobisnuit cu directia de ventilator aburi. Ati putea considera cu destinatia de rezervorul mai mic este mai usor si mai usor de golit, chiar daca ii nevoie sa stabilesti acest fenomen mai des.

Un este un aparat electric care descarca umiditatea intre aer pentru a reduce nivelul de umiditate dintr-un spatiu inchis. Acestea pot fi utilizate in aproape fiecare odaie dintr-o gospodarie sau dintr-o cladire comerciala, desi sunt utilizate cel mai des in zonele predispuse la umiditate ridicata, cum este baia sau bucataria.

Acesta este tipul pe care l-am testat in acest ghid. Fiecare model dispune de obicei de un set de roti si un maner de transport, ceea ce il efectua relativ simplu de mutat dintr-o odaie in alta, dupa cum este necesar. Perfect pentru reducerea umiditatii intre subsol intr-un subsol umed.

De asemenea, ar trebui sa tineti vedere cu destinatia de afirmatiile producatorului cu directia de marime (rata de extractie a apei) se bazeaza mereu pe conditii pe care este putin probabil sa le experimentati la apartament voi In cazul ventilator aburi cu agent frigorific, producatorii isi bazeaza frecvent afirmatiile pe o temperatura mare de 30C si o umiditate relativa de 80% - conditii care reprezinta mai corect o padure tropicala decat o casa britanica tipica.

Daca preferati sa nu va bazati pe galeata de apa interna si nu puteti utiliza drenajul gravitational, capacitatea de a pompa apa ar putea fi de dorit cu scopul de dumneavoastra.

Din moment ce apa din aceste ar fi pompata, apa te ajuta cu privire la a fi drenata cu usurinta prin furtunuri mai lungi, care au aproximativ 15 picioare. Acest tip de unitate va avea o lumina de actiune mai mare in toata casa. Nu veti fi restrictionat sa plasati unitatea aproape de scurgere si te ajuta cu privire la a fi pusa aproximativ orisiunde in jurul casei.

Intre 5 si 12 litri - aceasta ar fi o marime mica. Un ventilator aburi cu agent frigorific de aceasta suma este potrivit cu directia de o singura persoana care locuieste intr-un apartament mic si care cauta un aparat usor si portabil cu privire la a rezolva o problema usoara de umezeala - sa spunem, mucegaiul tinde sa se dezvolte si ii nevoie sa il gestionati.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult