Ventilatoare casnice

★★★★☆

OFERTE DE ventilatoare casnice! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte deventilatoare casnice din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Ventilatoare casnice?

Nu uitati: daca scoateti intre 15 l si 20 l pe zi, ventilatoare casnice este necesar sa aiba un rezervor cu o capacitate care sa faca fata - altfel il vei goli la orisicare unul sau doi ore. 3l ar fi minimul absolut, in timp ce 5l sau 6l va vor permite sa goliti ceva mai putin.

Pentru a fi clasificat cu scopul de fiind cel mai silentios, consideram pentru un prototip trebuie sa aiba atat un nivel scazut de zgomot, cat si performante excelente - nu poate fi doar silentios. Modelul de mai jos este, de asemenea, o alternativa de luat in considerare daca aveti nevoie de un aparat silentios cu destinatia de dormitor (dar fiti atenti cu directia de nu este complet silentios).

Dupa cum am mentionat, utilizati tehnologia peltier in sector de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, foloseste electricitatea cu privire la a crea o diferenta de caldura mare si a conduce dezumidificarea. In timp ce peltier se lupta cu scopul de eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Lucrul cu adevarat bun la un ventilatoare casnice este cu privire la puteti supervisa cu nepasare semn functionarii sale. Aruncati o privire in recipientul de colectare a apei si vei fi probabil uimit de cata umiditate a extras intre aerul rarefiat (pana la 25 de litri pe zi la unele modele). Din cand in cand va trebui sa goliti recipientul de apa, desi toate aceste modele se vor opri singure atunci cand sunt pline.

Din timp ce apa din aceste este pompata, apa poate fi drenata cu facilitate prin furtunuri mai lungi, care au cu aproximatie 15 picioare. Acest tip de unitate iti avea o lumina de actiune mai scurta in toata casa. Nu vei fi restrictionat sa plasati unitatea aproape de scurgere si poate fi pusa aproximativ incotro in jurul casei.

Eficienta energetica a este un aspect esential. Puteti obtine o estimare aproximativa uitandu-va la puterea nominala si utilizand ghidul meu de costuri de functionare, dar trebuie sa luati in considerare si factori precum temperatura, umiditatea relativa.

O a treia alegere de luat in considerare ar fi cumpararea unei pompe de dezumidificare aftermarket care se te ajuta cu privire la a conecta la unitatea dvs si care va ofera alternative suplimentare pentru drenarea umiditatii colectate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult