Ventilatoare axiale

★★★★☆

Oferte de ventilatoare axiale! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Ventilatoare axiale?

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant cu scopul de a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar ar fi probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina ca a va asigura ca nu ingheata. Ambele tipuri de ventilatoare axiale sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage din aer in fiecare zi. Cele mici, portabile, descarca in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai folositori pot elimina 80 sau 50 de pinte pe zi. Cele cu scopul de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Dimensiunea va conta intotdeauna, indiferent daca includeti cu pompa sau nu, fiindca aceste dispozitive sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate in exces pe care o vor extrage intre aer in 24 de ore. De exemplu, cu o clasificare de 50 de pinte iti socate 50 de pinte de umiditate intr-o zi.

Acest aparat functioneaza foarte silentios si isi face foarte corect treaba prevazuta, chiar si in spatiile reci. Acest ofera rezultate consistente, chiar si atunci cand este rulat continuu. Pompa incorporata este o caracteristica benefica in acel caz cand nu gasesti o scurgere de podea usor accesibila in camera in care ar fi utilizat. Afisajul LED ar fi intuitiv si simplu de utilizat. Multi dintre clientii nostri spun cu destinatia de apreciaza designul de lux.

Cantitatea de lichid pe care un ventilatoare axiale o poate indeparta intre aer intr-o timpul de 24 de zile ar fi masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional veti vedea, de asemenea, ca este etichetata cu directia de fiind in galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi iti fi strans legat de cat de mica ar fi spatiul pe care unitatea il te ajuta ca a dezumidifica.

In timp ce sunt piese de tehnologie din ce in ce mai avansate, ele nu ar trebui sa fie prea complicate. Chiar si cele care dispun de ecrane tactile sau de setari de programare mai complicate, nu ar trebui sa fie dificil de utilizat. Am preferat cele care pot fi usor de setat si gestionat, cu consideratii speciale cu destinatia de cele cu functionalitate simpla, cu un singur buton.

pe care il avem cu directia de dvs. aici ar fi un model superb de pe Vremi. Acest prototip functioneaza cu facilitate la temperaturi scazute, ceea ce il realiza o colectie excelenta pentru subsolul sau garajul dumneavoastra, atata moment cat temperatura mare camerei de acolo nu scade sub 40°F. Totusi, acesta nu ar fi singurul motiv cu directia de care ar trebui sa-l cumparati, fiindca functioneaza foarte silentios si este aproape sigur pentru nu va va deranja nici acasa.

Nivelurile ridicate de umiditate printre casa, biroul sau garajul dumneavoastra pot invita cei mai indezirabili oaspeti: mucegaiul si mucegaiul. Greu de eliminat si neplacut sa fii in preajma, cel mai bine este sa impiedici aparitia acestor invadatori. Acum daca cumperi scop, un ventilatoare axiale ar fi un aparat esential in fiecare spatiu cu niveluri ridicate de umiditate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult