Umidificator visoli

★★★★☆

OFERTE DE umidificator visoli! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte deumidificator visoli din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Umidificator visoli?

Nivelurile ridicate de umiditate printre casa, biroul sau garajul tine pot invita cel mai nedorit din oaspetii casei: mucegaiul si mucegaiul. Greu de eliminat si neplacut sa fii in preajma, cel mai bine ar fi sa impiedici aparitia acestor invadatori. Acum daca cumperi scop, un umidificator visoli ar fi un aparat esential in oricare spatiu cu niveluri ridicate de umiditate.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar aceasta cifra ar fi cruciala ca a descoperi modelul potrivit. Doi factori au impact asupra capacitatii de care vei avea nevoie: masura camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe locuinta mici si medii au necesitate de 20 pana la 30 de pinte, in moment ce camerele mai importanti au probabil nevoie de 80 pana la 80 sau mai mult. Spatiile exceptional de umede sau umede vor avea necesitate chiar mai mult. (Energy Star are un grafic necesara care explica productivitatea adecvata).

Faptul ca cheltuiti mai multi bani nu inseamna neaparat cu privire la vei poti descoperi o marime superioara. In multe cazuri, modelele mai scumpe includ caracteristici suplimentare, mai iute decat o putere de a extrage apa mai repede.

In general, foloseste fie un compresor, fie un rotor desicant cu destinatia de a condensa umiditatea intre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este posibil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina cu directia de a va asigura cu scopul de nu ingheata. Ambele tipuri de umidificator visoli sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage printre aer in orice zi. Cele mici, portabile, socate in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai folositori pot elimina 80 sau 70 de pinte pe zi. Cele cu privire la intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Galeata este un pic cam scurta pentru de cesta dimensiune. Cel mai posibil va trebui sa goliti aceasta unitate mai des decat alte modele. Acest aparat nu are un stil de dezghetare automata.

Chiar daca pot fi cunoscute acasa, acest tip de dispozitiv de dezumidificare ar fi specific folosit in tinta comercial din cauza costului energetic al functionarii acestui tip. Tehnologia desicanta ar fi utilizata atat in cazul dispozitivelor mici, cat si al celor mari, dar termenul capata o semnificatie diferita in functie de volumul dispozitivului utilizat.

umidificator visoli reduc umiditatea dintre interior prin eliminarea excesului de umiditate printre aer. Dar, cum stiti daca gasesti lipsa de unul? Ce tip iti functiona cel mai corect la apartament dumneavoastra? De pe cele mai de calitate ca pielea sensibila pana la cele mai exclusive alegeri pentru spatii mici sau cu destinatia de cei cu buget redus, acestea sunt cele 9 despre care recenzentii nu se pot opri sa se bucure.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult