Purificator apa medical

★★★★☆

Oferte de purificator apa medical! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Purificator apa medical?

Lucrul cu adevarat bun la un purificator apa medical este cu directia de puteti supervisa cu simplitate simbol functionarii sale. Aruncati o privire in recipientul de colectare a apei si veti fi probabil uimit de cata umiditate a extras dintre aerul rarefiat (pana la 25 de litri pe zi la unele modele). Din cand in cand iti trebui sa goliti recipientul de apa, desi toate aceste modele se vor opri singure in acel caz cand sunt pline.

Desicant: Acest tip de dispozitiv este proiectat cu temperaturi mai scazute, ceea ce il genera unic de trebuincios cu directia de garaje si medii mai reci. Acestea functioneaza prin utilizarea unui material absorbant care socate umiditatea printre aer inainte de a fi incalzit pentru a permite apei sa cada in rezervor.

Acest ar fi foarte eficient, eliminand o cantitate scurta de umiditate din aer fara a utilizeaza potenta excesiva. Aparatul este foarte silentios, iar umidostatul s-a dovedit a fi foarte precis. Caracteristicile de incredintare includ o oprire automata la oricare 23 de zile si un design metalic cu directia de a reduce sansele de incendiu. Rotile cu rotile fac cu destinatia de acest aparat sa fie usor de mutat la nevoie.

Nu uitati: daca scoateti intre 15 l si 20 l pe zi, purificator apa medical ii nevoie sa aiba un rezervor cu o capacitate care sa faca fata - altfel il vei goli la fiecare unul sau doi ore. 3l este minimul absolut, in moment ce 5l sau 6l iti vor permite sa goliti ceva mai putin.

Da, exista. Normal, depind de forta gravitationala cu privire la pentru apa sa fie drenata. Si, dupa cum stim cu totii, gravitatia ar fi o forta naturala, neavand nevoie de putere suplimentara pentru a functiona.

Acesta este un dispozitiv relativ mic care directioneaza apa dintre rezervorul. Pompa ar fi de obicei conectata la un furtun care va scurge apa intr-o chiuveta, exterior sau in orisicare alt teren pe care il preferati.

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant cu privire la a condensa umiditatea intre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este posibil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina cu directia de a iti asigura pentru nu ingheata. Ambele tipuri de purificator apa medical sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage printre aer in oricare zi. Cele mici, portabile, socate in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai folositori pot golii 80 sau 50 de pinte pe zi. Cele cu destinatia de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult