Purificator aer winix

★★★★☆

OFERTE DE purificator aer winix! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte depurificator aer winix din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Purificator aer winix?

Tipul si perioada de acoperire a garantiei disponibile cu destinatia de un purificator aer winix variaza adesea. Pentru fel cu directia de multe aparate electrocasnice mici, sunt de obicei acoperite de o asigurare de un an impotriva defectelor de materiale sau de manopera. Aceasta credinta acopera de obicei o unitate de inlocuire daca se defecteaza in primul an. Pentru unii producatori, aici se termina acoperirea garantiei. Altii, insa, ofera o fereastra de asigurare limitata mai lunga, in care sunt acoperite piese precum compresorul si bobinele unui agent frigorific. Cititi detaliile oricarei politici de asigurare inainte de a va planifica sa adaugati cu scopul de a intelege ce te ajuta cu scopul de a fi acoperit si ce nu este acoperit.

Dupa cum am mentionat, utilizati tehnologia peltier in loc de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, foloseste electricitatea cu destinatia de a crea o diferenta de temperatura mare si a conduce dezumidificarea. In moment ce peltier se lupta cu directia de eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Din pacate, nu - utilizeaza de obicei prea multa forta pe o epoca indelungata cu directia de a fi alimentate cu baterii. Bateriile ar putea deveni disponibile pe marimea ce tehnologia progreseaza, dar nu in acest moment.

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar se afla cinci abordari diferite. Cele mai mari si cele mai comune purificator aer winix sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care folositi o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand orice umiditate pe masura ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in timp ce aerul ar fi reincalzit si eliberat in incapere.

Instructiunile de instalare a unei pompe de condensat pot varia in functie de pompa si de marca. Prin urmare, ii nevoie sa revizuiti instructiunile de instalare in cazul in care producatorul are instructiuni speciale. In caz contrar, puteti urma acesti pasi simpli:

Odata ce v-ati dat seama de ce cantitate si putere ai nevoie, ati finalizat primul pas. Dupa aceea vine o simpla selectionare a calitatii, precum si o alegere a caracteristicilor si functiilor suplimentare de care aveti necesitate si care iti plac. Au containere de apa de dimensiuni diferite, au alegeri diferite cu directia de drenaj continuu, variaza in ceea ce priveste eficienta energetica, folositi diferiti agenti frigorifici, au diferite afisaje de control si de asemenea mai departe. Multe printre aceste caracteristici sunt o chestiune de selectionare personala, subiectiva, in moment ce altele sunt in stil obiectiv foarte prestigioase de avut.

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant cu privire la a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este posibil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si iti trebui sa monitorizati bobina pentru a va asigura pentru nu ingheata. Ambele tipuri de purificator aer winix sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage intre aer in orice zi. Cele mici, portabile, descarca in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai folositori pot socate 60 sau 80 de pinte pe zi. Cele cu destinatia de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult