Purificator aer ioni negativi

★★★★☆

Oferte de purificator aer ioni negativi! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Purificator aer ioni negativi?

Am analizat in detaliu cele mai bune purificator aer ioni negativi, trecand in revista toate caracteristicile acestora si subliniind avantajele, dar si dezavantajele lor. Cititi mai departe si gasiti care intre acestea reprezinta solutia potrivita cu directia de nivelul de umiditate intre subsol.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra este cruciala cu scopul de a descoperi modelul potrivit. Doi lucruri au impact inspre capacitatii de care vei avea nevoie: marimea camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe odaie mici si medii au necesitate de 20 pana la 80 de pinte, in timp ce camerele mai folositori au probabil necesitate de 30 pana la 60 sau mai mult. Spatiile exceptional de umede sau umede vor avea nevoie chiar mai mult. (Energy Star are un grafic util care explica creativitatea adecvata).

Daca aveti o problema de umezeala intr-o anumita odaie si nu doriti sa platiti ca mai mare, Pro Breeze ar putea fi o optiune excelenta. Nu se apropie de rata de extractie a modelelor de dimensiuni importanti si nu este eficient cu privire la mai multe incaperi - asa ca trebuie sa gasesti asteptari realiste. Dar cu scopul de rulote sau odaie mici ar fi o alternativa viabila.

Setarea cu directia de lenjerii Daca nu ai un uscator de rufe si ar fi prea frig ca a atarna hainele ude exterior (sau daca nu aveti acces la o gradina sau la un balcon unde ati putea pune o franghie cu privire la haine), in momentul un purificator aer ioni negativi iti poate ajuta sa iti uscati hainele. Unele vin cu o setare cu directia de rufe, dar puteti folosi oricine cu directia de acest fapt daca al tine nu are una.

Chiar daca pot fi valoroase acasa, acest tip de dispozitiv de dezumidificare este distinct folosit in obiectiv comercial intre cauza costului energetic al functionarii acestui tip. Tehnologia desicanta ar fi utilizata atat in cazul dispozitivelor mici, cat si al celor mari, dar termenul capata o semnificatie diferita in functie de volumul dispozitivului utilizat.

Luati in considerare consumul de energie. Multe sunt energofage, ceea ce inseamna ca iti vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, cautati modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna ca sunt cu aproximativ 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Cu exceptia mini-deumidificatoarelor, deseori nu exista o diferenta de suma prea scurta intre modelele capabile sa elimine mai multe pinte pe zi si unitatile cu capacitati mai limitate de eliminare a umiditatii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult