Dezumidificator ttk 40 e

★★★★☆

OFERTE DE dezumidificator ttk 40 e! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte dedezumidificator ttk 40 e din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Dezumidificator ttk 40 e?

Efectele pozitive ale unui dezumidificator ttk 40 e pot fi resimtite la domiciliu dumneavoastra, in sanatatea si in portofelul dumneavoastra. Sa aruncam o privire la doi motive traditionale cu scopul de a realiza cesta investitie. Este un pret mic de platit pentru un spatiu de locuit mai sanatos:

Galeata ar fi un pic cam mare ca de cesta dimensiune. Cel mai probabil va trebui sa goliti cesta unitate mai des decat alte modele. Acest aparat nu are un soi de dezghetare automata.

Dupa cum am mentionat, utilizeaza tehnologia peltier in loc de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, foloseste electricitatea cu destinatia de a crea o diferenta de caldura mare si a conduce dezumidificarea. In timp ce peltier se lupta ca eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Acest fapt se datoreaza faptului ca, cu cat temperatura mare si nivelul de umiditate sunt mai ridicate, cu atat mai eficient iti functiona un dezumidificator ttk 40 e cu refrigerant. Asadar, daca are o marime de 18 litri, acest fapt nu inseamna cu privire la ii nevoie sa va asteptati cu destinatia de acesta sa extraga 18 litri de apa pe zi printre camere dumneavoastra.

Conectati cel de-al doilea furtun - de optiune cel mai mic cu destinatia de a ridica presiunea - de pe pompa la locul unde doriti sa scurgeti apa. O preferinta fantastica ar fi tubulatura existenta care vine de la pompa de aer conditionat. Taiati o sectiune intre tubulatura si atasati un racord in T, in acest fel incat apa care vine de pe si de pe unitatea de aer conditionat sa se poata scurge in acelasi loc.

Sa presupunem pentru spatiul tine se afla in aer liber. A functioneaza cel mai eficient in interior. Nu va merge pe o veranda sau cu un alt spatiu in aer liber. Nu iti functiona corect in spatii cu ferestre deschise.

Dar daca ai o problema de umezeala - si mai iubit dovezi de mucegai, inclusiv zugraveli care se desprind si tencuiala care se prabuseste - in acel caz un dezumidificator ttk 40 e ar fi o achizitie esentiala, cel putin pana cand iti vei putea permite reparatiile necesare in cladire.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult