Dezumidificator ttk 29 e

★★★★☆

OFERTE DE dezumidificator ttk 29 e! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte dedezumidificator ttk 29 e din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Dezumidificator ttk 29 e?

In general, utilizati fie un compresor, fie un rotor desicant cu privire la a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Celsius si iti trebui sa monitorizati bobina cu destinatia de a va asigura ca nu ingheata. Ambele tipuri de dezumidificator ttk 29 e sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage printre aer in oricare zi. Cele mici, portabile, golii in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai indrazneti pot golii 40 sau 50 de pinte pe zi. Cele cu scopul de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Daca doriti o masina complet silentioasa, o masina non-electrica este cea mai buna optiune. Apoi cum am mentionat mai sus, acestea sunt putin mai mult eficiente si sunt potrivite doar cu scopul de necazuri usoare. Lipsa lor de piese in miscare inseamna cu scopul de sunt cu adevarat silentioase totusi.

Legat de punctul meu anterior; functioneaza pe baza de energie electrica si sunt adesea necesare pentru a functiona cu destinatia de perioade lungi de timp. Din acest motiv, un model care isi face treaba mai rapid inseamna cu privire la se te ajuta pentru a opri singur si poate intra mai rapid in modul de intretinere, reducand in procedeu esential facturile de electricitate. Intotdeauna iti doresti sa adaugati un aparat Energy Star daca puteti.

Dar daca gasesti o problema de umezeala - si mai favorit dovezi de mucegai, inclusiv zugraveli care se desprind si tencuiala care se prabuseste - in momentul un dezumidificator ttk 29 e ar fi o achizitie esentiala, cel mult pana cand iti veti putea permite reparatiile necesare in cladire.

Galeata este un pic cam mica cu scopul de de cesta dimensiune. Cel mai probabil iti trebui sa goliti cesta unitate mai des decat alte modele. Acest aparat nu are un soi de dezghetare automata.

In plus, retailerul de pe care iti alaturati este, de asemenea, obligat prin lege sa iti ofere o garantie care te ajuta pentru a fi folosita ca a-l schimba in cazul in care acesta se defecteaza in epoca de garantie.

Capacitatea rezervorului de apa dintre dezumidificator ttk 29 e dvs va dicta cat de des va trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor din interiorul rezervorului va face cu privire la unitatea sa se opreasca. Este principal de stiut cu privire la o capacitate crescuta de a elimina mai multe pinte pe zi de umiditate dintre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, deoarece asta ar face pentru volumul unitatii sa fie uriasa! In schimb, marea majoritate celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproximativ 1 galon de apa (unele contin mult mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu destinatia de unitatea sa continue sa functioneze la valoarea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult