Dezumidificator sahara 13

★★★★☆

Oferte de dezumidificator sahara 13! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Dezumidificator sahara 13?

Capacitatea rezervorului de apa intre dezumidificator sahara 13 domnia voastra va dicta cat de des va trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor intre interiorul rezervorului va efectua cu destinatia de unitatea sa se opreasca. Este de baza de stiut ca o marime crescuta de a descarca mai multe pinte pe zi de umiditate intre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, fiindca asta ar realiza ca masura unitatii sa fie uriasa! In schimb, majoritatea celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproximativ 1 galon de apa (unele contin mult mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti pentru unitatea sa continue sa functioneze la creativitatea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Exista multe modele non-electrice pe piata, in acest fel cu directia de este dificil sa il cumparati pe cel mai bun. Vestea fantastica este cu scopul de acestea sunt de obicei ieftine. Daca ai o problema usoara de umezeala intr-o zona mica, ar putea merita sa le incercati inainte de a cheltui pentru o electie electrica.

Sa presupunem cu scopul de spatiul dvs. se gasi in aer liber. A functioneaza cel mai eficient in interior. Nu va functiona pe o veranda sau cu un alt spatiu in aer liber. Nu va functiona corect in spatii cu ferestre deschise.

Nu uitati: daca scoateti dintre 15 l si 20 l pe zi, dezumidificator sahara 13 trebuie sa aiba un rezervor cu o calitate care sa faca fata - altfel il vei goli la orisicare trei ore. 3l ar fi minimul absolut, in moment ce 5l sau 6l iti vor permite sa goliti ceva mai putin.

Locatia: Zona in care va fi amplasat dumneavoastra va avea un impact spre deciziei tine in acel caz cand cumparati. De exemplu, este probabil sa ai nevoie de el doar cu destinatia de o zona mica, cum ar fi un dulap sau un dulap unde se dezvolta mucegai sau te ajuta ca a fi necesar cu destinatia de a reduce umiditatea in mai multe dormitoare. Vin cu diferite niveluri de capacitate, asa cu privire la este principal sa cunoasteti zona in care iti merge pentru a afla cel mai eficient dispozitiv ca treaba respectiva.

Un golii abuzul de umiditate intre aerul printre interiorul locuintei dvs., care te ajuta cu destinatia de a fi exceptional de umed in epoca verii. Poate realiza mai usor sa adormiti, te ajuta ca a preveni problemele prestigioase a aerului printre interior, poate dvs la distanta mirosurile de mucegai, te ajuta cu privire la a alunga insectele si pur si usor iti te ajuta ca a ajuta sa va simtiti mai confortabil in general.

Daca nu doriti sa goliti frecvent rezervorul de apa al dezumidificator sahara 13 dumneavoastra, puteti cauta un prototip care include o scurgere incorporata. Cel mai usor sistem de drenaj este alimentat prin gravitatie, dar unele unitati sunt echipate cu o pompa de drenaj mai puternica. Daca intentionati sa il folositi cu un subsol cu o scurgere de podea in apropiere, o scurgere gravitationala poate fi suficienta. Retineti doar ca, de obicei, va trebui sa va includeti propriul furtun de drenaj pe care sa-l utilizati. Asigurati-va ca unitatea nu este amplasata prea departe de scurgere si cu directia de exista cel mult o panta usoara cu scopul de a iti asigura cu scopul de gravitatia isi poate genera treaba cu directia de a muta apa uzata printre rezervor inspre scurgere.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult