Dezumidificator alecoair d12

★★★★☆

OFERTE DE dezumidificator alecoair d12! Da, exact asa cum ati citit. Avem cele mai bune oferte dedezumidificator alecoair d12 din toata Romania. Asa ca nu va ganditi de doua ori si verificati tot ce am adus doar pentru dumneavoastra.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Dezumidificator alecoair d12?

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant cu destinatia de a condensa umiditatea intre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina cu directia de a va asigura cu directia de nu ingheata. Ambele tipuri de dezumidificator alecoair d12 sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage din aer in oricare zi. Cele mici, portabile, golii in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai indrazneti pot elimina 50 sau 60 de pinte pe zi. Cele cu scopul de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

In timp ce sunt piese de tehnologie intre ce in ce mai avansate, ele nu ar trebui sa fie prea complicate. Chiar si cele care dispun de ecrane tactile sau de setari de programare mai complicate, nu ar trebui sa fie dificil de utilizat. Am preferat cele care pot fi usor de setat si gestionat, cu consideratii unice cu directia de cele cu functionalitate simpla, cu un singur buton.

Luati in considerare consumul de energie. Multe sunt energofage, ceea ce inseamna cu directia de iti vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, cauti modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna cu directia de sunt cu aproximativ 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Cantitatea de lichid pe care un dezumidificator alecoair d12 o poate indeparta intre aer intr-o durata de 24 de ore ar fi masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional veti vedea, de asemenea, pentru este etichetata cu destinatia de fiind in galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi va fi strans legat de cat de mica ar fi spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Cel mai bun sol cu destinatia de a incepe este sa poti cumpara dimensiunea camerei in care intentionati sa folositi cel mai des. Puteti folosi orientarile noastre privind dimensiunile enumerate mai foarte mare cu directia de punct de plecare. Apoi, luati in considerare umiditatea spatiului dumneavoastra Sunt testate cu un mediu controlat de 65 de grade si 60% umiditate. Daca spatiul dumneavoastra este mai umed decat atat, va fi benefic sa mariti cu o marime mai scurta decat cea recomandata in functie de suprafata camerei voi Unele consideratii suplimentare merita adaugarea a noua pana la doi pinte de capacitate pentru fiecare conditie. Acestea includ:

Dupa cum am mentionat, folositi tehnologia peltier in loc de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, foloseste electricitatea cu directia de a crea o diferenta de temperatura si a conduce dezumidificarea. In timp ce peltier se lupta cu privire la eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Un dezumidificator alecoair d12 poate costa de pe aproximativ 50 de euro, cu directia de un prototip mic si portabil, pana la mai sus de 300 de euro ca un model mai puternic. De obicei, pretul va avea un efect spre eficientei, iar un produs mai scump la inceput ar putea fi mai eficient, economisind in acest fel energie, intrucat va trebui sa il utilizeaza cu privire la o timpul mai mica de timp.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult