Aparat aer conditionat de fereastra

★★★★☆

Oferte de aparat aer conditionat de fereastra! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aparat aer conditionat de fereastra?

Daca observati pete de apa pe pereti sau pe tavan, condens la ferestre, mucegai in dus sau un miros global de mucegai, un aparat aer conditionat de fereastra ar putea fi solutia. Trimiteti unul gresit, insa, si acesta nu iti genera prea multe cu privire la a rezolva problema umezelii.

Din timp ce apa intre aceste este pompata, apa te ajuta cu destinatia de a fi drenata cu facilitate prin furtunuri mai lungi, care au cu aproximatie 15 picioare. Acest tip de unitate va avea o radiata de actiune mai scurta in toata casa. Nu vei fi restrictionat sa plasati unitatea aproximativ de scurgere si te ajuta pentru a fi pusa cu aproximatie oriunde in jurul casei.

Un cu o pompa ar fi diferit. Apa care trebuie sa fie drenata este pompata printr-un furtun. La aceasta, ar fi necesitate de potenta cu scopul de a pompa apa impotriva fortei de gravitatie, daca cesta este necesar sa fie drenata printr-o fereastra sau printr-un spatiu ridicat.

Capacitatea rezervorului de apa dintre aparat aer conditionat de fereastra dvs iti dicta cat de des este necesar sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor din interiorul rezervorului iti face ca unitatea sa se opreasca. Este remarcabil de stiut pentru o putere crescuta de a golii mai multe pinte pe zi de umiditate printre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, fiindca asta ar realiza ca dimensiunea unitatii sa fie uriasa! In schimb, majoritatea celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproximativ 1 galon de apa (unele contin mult mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu directia de unitatea sa continue sa functioneze la valoarea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Exista la toate nivelurile de marime, iar cele mai multe sunt clasificate in functie de metrii patrati pe care ii deservesc. Atunci cand alegeti, aproximati masura aproximativa a incaperii cu scopul de care ai necesitate de el, ceea ce iti va ajuta sa determinati cea mai geniala volum cu scopul de dumneavoastra. Daca doriti sa fiti mai sigur, selectati cateva care are o capacitate usor mai mica decat cea ceruta de spatiu ca a-i asigura eficienta.

Exista mai multe dimensiuni disponibile, care sunt proiectate oricare pentru a functiona intr-un cineva tip de mediu. De asemenea, vei constata cu scopul de luarea in considerare a nevoilor voi de portabilitate este un alt aspect principal al procesului de cumparare.

In functie de configuratie, drenajul te ajuta ca a avea loc prin utilizarea gravitatiei sau prin utilizarea unei pompe de condens. Drenajul gravitational este posibil atunci cand aveti acces la un canal de scurgere la nivelul podelei. Aceasta presupune pur si usor conectarea oricarui fel de furtun la iesirea de scurgere si permite condensului sa curga in scurgere cu ajutorul gravitatiei. Este posibil sa ajutati la drenaj prin plasarea aparat aer conditionat de fereastra la o inaltime. Daca alaturati sa zidesti acest lucru, asigurati-va cu privire la suprafata aleasa ar fi sigura, stabila, nivelata si aproape de scurgere.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult