Aeroterme ceramice

★★★★☆

Oferte de aeroterme ceramice! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aeroterme ceramice?

aeroterme ceramice de putere mare sunt cele care golii cu aproximatie 20 de pinte pe zi sau mai putin. Acestea sunt cele mai potrivite cu directia de dormitoare sau bai. De obicei, vor fi capabile sa elimine dintre 60 si 50 de pinte pe zi de umiditate dintre aer, ceea ce le efectua putin mai versatile ca utilizarea la domiciliu domnia voastra Cele mai robuste portabile pot aspira 50 de pinte sau mai mult de umiditate pe zi intre aer.

Daca folositi fara pompa, unitatea dvs. va depinde de gravitatie cu directia de a scurge apa, ceea ce va limiteaza la plasarea unitatii pe o suprafata ridicata ca o scurgere adecvata a apei. Dar cu o pompa are un sistem de pompare a apei, permitandu-va sa iti plasati unitatea orisiunde doriti, fara restrictia unei pozitii ridicate.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra ar fi cruciala cu directia de a descoperi tipul potrivit. Doi lucruri au impact cu privire capacitatii de care vei avea nevoie: marimea camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe camere mici si medii au necesitate de 20 pana la 70 de pinte, in timp ce camerele mai importanti au probabil necesitate de 40 pana la 50 sau mai mult. Spatiile admirabil de umede sau umede vor avea necesitate chiar mai mult. (Energy Star are un grafic util care explica eficienta adecvata).

De regula, compresorul si aeroterme ceramice sunt mai eficiente in spatii mai mari, la temperaturi de fapt confortabile de 10°C sau mai mari. Desicant tind sa fie putin mai scumpe, dar pot functiona in medii reci, ceea ce inseamna cu scopul de sunt excelente cu un pod sau garaj. Fara vreun compresor care sa faca galagie, acestea sunt cateodata si mai silentioase.

Conectati primul furtun la partea intre spate a dvs la portul de scurgere. Asezati celalalt capat in orificiul din partea superioara a pompei de condensat. Furtunul trebuie sa se potriveasca perfect, de asemenea incat apa sa nu aiba necazuri in a intra in pompa.

Clima si umiditatea: Mediul in care vei fi instalat va juca un factor foarte important in ceea ce priveste aparatul pe care il alegeti. Daca locuiti cu un mediu uscat, luati in considerare dispozitivele care sunt mai cunoscute la adaugarea de umiditate in aer si viceversa daca locuiti intr-un climat putin mai umed. Indiferent unde locuiti, exista un dispozitiv cel mai ideal pentru nivelul voi de umiditate.

Nu trebuie sa iti zidesti griji doar cu directia de peretii prabusiti, ci si cu destinatia de sanatatea dumneavoastra. Mucegaiul si ciupercile sunt un fenomen rau atunci cand sunt mai retrase in interior si sunt o cauza recunoscuta a problemelor respiratorii, inclusiv a infectiilor toracice, alergiilor si astmului. Un aeroterme ceramice nu ar fi remediul suprem, dar va usca zona incriminata. De asemenea, iti ajuta la prevenirea raspandirii sporilor de mucegai in aer si va genera cu directia de lucrurile sa fie mult mai locuibile.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult