Aeroterma portabila

★★★★☆

Oferte de aeroterma portabila! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aeroterma portabila?

In general, acestea sunt eficiente doar intr-o incapere incalzita, deoarece se bazeaza pe faptul cu directia de suprafata rece intre interiorul aeroterma portabila ar fi mai rece decat aerul printre camera. Daca caldura mare printre incapere scade prea mult, aceasta va fi mai rece, si nu mai calda, decat suprafata rece.

Acest este foarte eficient, eliminand o suma mica de umiditate dintre aer fara a utilizeaza forta excesiva. Aparatul ar fi foarte silentios, iar umidostatul s-a dovedit a fi foarte precis. Caracteristicile de siguranta includ o oprire automata la orisicare 23 de zile si un design metalic cu directia de a reduce sansele de incendiu. Rotile cu rotile fac cu privire la acest aparat sa fie usor de mutat la nevoie.

Pentru majoritatea oamenilor, acest fapt va insemna cu privire la folosul (cea mai scurta marime de consumator disponibila) este intotdeauna cea mai geniala optiune, fie cu destinatia de este vorba de o odaie de zi mare si deschisa sau de un birou mic. Iar motivul cu privire la acest fenomen ar fi simplu; creativitatea scurta este mai valoarea intrucat te ajuta cu directia de a reduce nivelul de umiditate mult mai iute decat echivalentele lor mai mici.

aeroterma portabila cu desicant functioneaza diferit. Acestea utilizez un material adsorbant pentru a extrage apa intre aer, intr-un soi identic intr-un burete. Materialul desicant este regenerat de un incalzitor intern, iar umiditatea se scurge in condensatorul de apa.

Asadar, cu pompa utilizeaza putere cu scopul de procesul de dezumidificare, precum si ca drenarea apei, in timp ce unitatile standard utilizeaza potenta doar ca primul, ceea ce explica diferenta de consum de energie.

Luati in considerare consumul de energie. Multe sunt energofage, ceea ce inseamna pentru iti vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, cautati modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna cu privire la sunt cu aproape 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Capacitatea rezervorului de apa dintre aeroterma portabila voi iti dicta cat de des trebuie sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor printre interiorul rezervorului va efectua cu directia de unitatea sa se opreasca. Este fundamental de stiut pentru o calitate crescuta de a socate mai multe pinte pe zi de umiditate din aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, intrucat asta ar genera cu privire la masura unitatii sa fie uriasa! In schimb, marea majoritate celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproximativ 1 galon de apa (unele contin mult mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti ca unitatea sa continue sa functioneze la capacitatea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult