Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Aeroterma mini

★★★★☆

Avem oferte la aeroterma mini! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aeroterma mini sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aeroterma mini?

Acest aeroterma mini este eficient printre punct de vedere energetic, simplu de utilizat si - cel mai important - superb la extragerea apei dintre aer. Este versatil, functionand corect atat in conditii mai calde, cat si in conditii mai reci, ceea ce il genera o selectie excelenta daca ar fi posibil sa aveti nevoie sa-l utilizati atat intr-un salon incalzit, sa spunem, cat si intr-un garaj neincalzit.

Conexiune cu privire la un furtun - unele modele iti vor permite sa conectati un furtun cu directia de a scurge umiditatea acumulata. Fara furtun (sau o pompa), va trebui sa goliti manual.

Pentru a descoperi cel mai bun, sunt multe factori pe care iti trebui sa le luati in considerare. In caz contrar, s-ar putea sa va treziti intr-un dispozitiv care nu ar fi ideal cu scopul de casa sau locul de munca. Uite cinci lucruri de care ii nevoie sa va amintiti in acel caz cand incercati sa includeti un aer bun:

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant cu directia de a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina ca a iti asigura pentru nu ingheata. Ambele tipuri de aeroterma mini sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage din aer in orisicare zi. Cele mici, portabile, descarca in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in timp ce unitatile mai mari pot golii 70 sau 60 de pinte pe zi. Cele cu scopul de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Exista, de asemenea, o functie de oprire automata care opreste atunci cand recipientul de apa ar fi plin, o functie de resetare automata in caz de pana de curent si o functie de dezghetare automata cu scopul de a proteja impotriva acumularii de gheata in interior. Exista sapte alegeri suplimentare de scurgere - manuala sau continua si exista si un furtun de scurgere inclus.

Din timp ce apa printre aceste ar fi pompata, apa te ajuta cu destinatia de a fi drenata cu indemanare prin furtunuri mai lungi, care au aproape 15 picioare. Acest tip de unitate iti avea o raza de actiune mai mica in toata casa. Nu veti fi restrictionat sa plasati unitatea aproape de scurgere si poate fi pusa aproape oriunde in jurul casei.

Daca doriti sa alimentati apa dintre rezervor pana cu aproximatie oriunde, atunci un aeroterma mini cu o pompa de drenaj este o preferinta mai buna. Acestea sunt echipate cu o pompa si un furtun inclus care poate directiona apa in sus si in afara rezervorului inspre o chiuveta sau orice alt sector de drenaj din apropiere furtunului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult