Aeroterma baie de perete

★★★★☆

Oferte de aeroterma baie de perete! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aeroterma baie de perete?

Puteti seta aparatul sa functioneze continuu, unde aeroterma baie de perete va merge pana cand galeata de scurgere ar fi plina, moment in care aparatul se iti opri, sau puteti seta un nivel de umiditate dorit pe panoul de control. Cand acel nivel scop ar fi atins, unitatea se iti opri. Galeata de scurgere te ajuta ca a fi golita manual, dar daca achizitionati separat un furtun de scurgere de 3/4 de inch si il conectati la unitate (asigurandu-va cu scopul de se alimenteaza intr-o chiuveta sau o scurgere pe podea), se iti goli automat.

Daca gasesti o problema de umezeala intr-o anumita incapere si nu doriti sa platiti cu scopul de mai mare, Pro Breeze ar putea fi o alegere excelenta. Nu se apropie de rata de extractie a tipurilor de dimensiuni indrazneti si nu ar fi eficient cu privire la mai multe incaperi - in acest mod cu scopul de trebuie sa gasesti asteptari realiste. Dar cu scopul de rulote sau odaie mici este o preferinta viabila.

Acesta este modelul pe care l-am testat in acest ghid. Fiecare prototip dispune de obicei de un set de roti si un maner de transport, ceea ce il face relativ simplu de mutat dintr-o incapere in alta, dupa cum este necesar. Perfect pentru reducerea umiditatii printre subsol cu un subsol umed.

Cantitatea de lichid pe care un aeroterma baie de perete o poate indeparta printre aer intr-o durata de 24 de ore este masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional veti vedea, de asemenea, cu privire la este etichetata pentru fiind in galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi va fi strans legat de cat de scurta ar fi spatiul pe care unitatea il te ajuta pentru a dezumidifica.

Exista, de asemenea, o functie de oprire automata care opreste atunci cand recipientul de apa ar fi plin, o functie de resetare automata in caz de pana de curent si o functie de dezghetare automata cu scopul de a proteja impotriva acumularii de gheata in interior. Exista noua alegeri suplimentare de scurgere - manuala sau continua si exista si un furtun de scurgere inclus.

Conexiune cu privire la un furtun - unele modele va vor permite sa conectati un furtun cu destinatia de a scurge umiditatea acumulata. Fara furtun (sau o pompa), va trebui sa goliti manual.

Exista 9 tipuri principale de aeroterma baie de perete: cu agent frigorific si cu desicant. Un agent de refrigerare filtreaza aerul care apoi atinge serpentinele reci din interiorul aparatului. Apa se condenseaza si se scurge intr-un rezervor, cu directia de a fi golit in acel caz cand este plin.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult