Aeroterma auto pe apa

★★★★☆

Oferte de aeroterma auto pe apa! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aeroterma auto pe apa?

Acest fapt variaza foarte mult in functie de design, dimensiune si rata de extractie. In general, aeroterma auto pe apa cu desicant utilizeaza mai multa forta pe ora decat un model cu compresor, dar pot functiona mai eficient in eliminarea umiditatii, ceea ce inseamna cu destinatia de costurile tind sa se echilibreze.

Atunci cand vrei cel mai bun veti avea de iubit intre 2 tipuri principale. Ambele au propriile merite si sunt eficiente in eliminarea umiditatii din aer, desi unele medii vor fi mai potrivite ca anumite dispozitive. De asemenea, orisicare tip iti veni in mai multe dimensiuni diferite, ceea ce are un impact spre capacitatii lor generale:

Daca utilizati fara pompa, unitatea voi iti depinde de gravitatie ca a scurge apa, ceea ce iti limiteaza la plasarea unitatii pe o suprafata ridicata ca o scurgere adecvata a apei. Dar cu o pompa are un sistem de pompare a apei, permitandu-va sa iti plasati unitatea oriunde doriti, fara restrictia unei pozitii ridicate.

Daca nu doriti sa goliti frecvent rezervorul de apa al aeroterma auto pe apa dumneavoastra, puteti cauta un prototip care include o scurgere incorporata. Cel mai simplu sistem de drenaj este alimentat prin gravitatie, dar unele unitati sunt echipate cu o pompa de drenaj mai puternica. Daca intentionati sa il utilizati cu un subsol cu o scurgere de podea in apropiere, o scurgere gravitationala te ajuta cu scopul de a fi suficienta. Retineti doar ca, de obicei, iti trebui sa iti adaugati propriul furtun de drenaj pe care sa-l utilizati. Asigurati-va pentru unitatea nu ar fi amplasata prea departe de scurgere si cu privire la se afla cel mult o panta usoara cu scopul de a va asigura ca gravitatia isi te ajuta cu privire la a genera treaba cu scopul de a muta apa uzata dintre rezervor spre scurgere.

Dupa cum am mentionat, folositi tehnologia peltier in sol de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, folositi electricitatea cu privire la a crea o diferenta de caldura si a conduce dezumidificarea. In timp ce peltier se lupta pentru eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Legat de punctul tau de incredere anterior; functioneaza pe baza de energie electrica si sunt uneori necesare pentru a functiona cu directia de perioade lungi de timp. Din acest motiv, un model care isi realiza treaba mai curand inseamna cu scopul de se poate opri singur si poate intra mai degraba in modul de intretinere, reducand in mod esential facturile de electricitate. Intotdeauna doresti sa adaugati un aparat Energy Star daca puteti.

In cazul aeroterma auto pe apa cu desicant, pe de alta parte, un material adsorbant extrage apa printre aer, care o incalzeste inainte de a se scurge in rezervor. Potrivit expertilor, cele frigorifice sunt mai potrivite pentru temperaturi ridicate, in timp ce cele cu desicant functioneaza mai in mod corect la temperaturi mai scazute (cum ar fi, de exemplu, un subsol sau un pod neincalzit).

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult