Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Aeroterma aer conditionat

★★★★☆

Avem oferte la aeroterma aer conditionat! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aeroterma aer conditionat sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aeroterma aer conditionat?

Cantitatea de lichid pe care aeroterma aer conditionat o te ajuta ca a indeparta printre aer intr-o vremea de 24 de zile ar fi masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional o vei vedea etichetata si cu scopul de galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi iti fi strans legat de cat de mare este spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Atunci cand vrei cel mai bun vei avea de de incredere din sase tipuri principale. Ambele au propriile merite si sunt eficiente in eliminarea umiditatii din aer, desi unele medii vor fi mai potrivite cu scopul de anumite dispozitive. De asemenea, orisicare tip iti veni in mai multe dimensiuni diferite, ceea ce are un impact spre capacitatii lor generale:

Cel mai bun poate descarca iute cantitati importanti de apa intre mai multe incaperi dintre casa. Desi se afla o diversitate de tipuri diferite, game de preturi si caracteristici disponibile, speram pentru aceasta pagina v-a ajutat sa va restrangeti optiunile.

In general, utilizati fie un compresor, fie un rotor desicant pentru a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar ar fi probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si iti trebui sa monitorizati bobina cu destinatia de a iti asigura cu privire la nu ingheata. Ambele tipuri de aeroterma aer conditionat sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage din aer in fiecare zi. Cele mici, portabile, descarca in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai importanti pot golii 70 sau 80 de pinte pe zi. Cele cu privire la intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Exista, de asemenea, o functie de oprire automata care opreste atunci cand recipientul de apa ar fi plin, o functie de resetare automata in caz de pana de curent si o functie de dezghetare automata cu scopul de a proteja impotriva acumularii de gheata in interior. Exista 6 optiuni suplimentare de scurgere - manuala sau continua si exista si un furtun de scurgere inclus.

Sunt dimensionate in functie de cantitatea totala de umiditate pe care o pot socate din aer. Aceasta se masoara in pinte de umiditate extrasa pe zi. Un aparat mic poate fi evaluat la 25 de pinte. Aceasta inseamna cu destinatia de aparatul poate golii 25 de pinte de umiditate dintre aer in 24 de ore in conditii de testare prestabilite. Din timp ce nu locuiti intr-un laborator de testare, de unde stiti ce inseamna acest fenomen cu privire la casa dumneavoastra? Ei bine, aici intervenim noi pentru a iti ajuta sa faceti cea mai geniala estimare a nevoilor dumneavoastra.

Un alt pas fundamental in curatarea aeroterma aer conditionat dumneavoastra este sa spalati si sa igienizati in mod regulat rezervorul de apa. Mediul umed si incalzit in care se acumuleaza umezeala poate deveni un refugiu sigur cu scopul de dezvoltarea bacteriilor sau a mucegaiului. Pastrati lucrurile proaspete si curate prin golirea regulata a rezervorului de apa, in acest mod cum s-a mentionat mai sus, si nu lasati niciodata apa stagnanta sa stea ca o momentul indelungata.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult