Aer conditionat tesla 9000 btu

★★★★☆

Oferte de aer conditionat tesla 9000 btu! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aer conditionat tesla 9000 btu?

In general, utilizati fie un compresor, fie un rotor desicant cu privire la a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este posibil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Celsius si iti trebui sa monitorizati bobina cu scopul de a iti asigura cu directia de nu ingheata. Ambele tipuri de aer conditionat tesla 9000 btu sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage printre aer in orice zi. Cele mici, portabile, elimina in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai indrazneti pot golii 40 sau 70 de pinte pe zi. Cele pentru intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Cumparati cu incredere acum ca ai o intelegere aprofundata a si a diferitelor caracteristici ale acestora. Un bun va mentine casa tine mai sigura, mai sanatoasa si mai confortabila.

Exista, de asemenea, o functie de oprire automata care opreste atunci cand recipientul de apa este plin, o functie de resetare automata in caz de pana de curent si o functie de dezghetare automata ca a proteja impotriva acumularii de gheata in interior. Exista 3 optiuni suplimentare de scurgere - manuala sau continua si exista si un furtun de scurgere inclus.

Dar daca aveti o problema de umezeala - si mai iubit dovezi de mucegai, inclusiv zugraveli care se desprind si tencuiala care se prabuseste - atunci un aer conditionat tesla 9000 btu ar fi o achizitie esentiala, cel putin pana cand iti veti putea permite reparatiile necesare in cladire.

Sunt dimensionate in functie de cantitatea totala de umiditate pe care o pot descarca printre aer. Aceasta se masoara in pinte de umiditate extrasa pe zi. Un aparat mic te ajuta cu directia de a fi evaluat la 25 de pinte. Aceasta inseamna cu directia de aparatul poate socate 25 de pinte de umiditate printre aer in 24 de zile in conditii de testare prestabilite. Din timp ce nu locuiti intr-un laborator de testare, de unde aveti in gand ce inseamna acest lucru cu destinatia de casa dumneavoastra? Ei bine, aici intervenim noi cu destinatia de a va ajuta sa faci cea mai geniala estimare a nevoilor dumneavoastra.

Ambele sunt echipate ca indepartarea umiditatii si mentinerea calitatii aerului. Indiferent daca are sau nu o pompa, dvs va extrage abuzul de umiditate intre zona dvs. interioara.

Acest lucru variaza foarte mult in functie de design, volum si rata de extractie. In general, aer conditionat tesla 9000 btu cu desicant foloseste mai multa potenta pe ora decat un prototip cu compresor, dar pot functiona mai eficient in eliminarea umiditatii, ceea ce inseamna ca costurile tind sa se echilibreze.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult