Aer conditionat slim

★★★★☆

Oferte de aer conditionat slim! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat slim?

De regula, compresorul si aer conditionat slim sunt mai eficiente in spatii mai mari, la temperaturi de fenomen confortabile de 10°C sau mai mari. Desicant tind sa fie putin mai scumpe, dar pot merge in medii reci, ceea ce inseamna cu destinatia de sunt excelente intr-un pod sau garaj. Fara vreun compresor care sa faca galagie, acestea sunt de multe ori si mai silentioase.

Daca preferati sa nu va bazati pe galeata de apa interna si nu puteti utiliza drenajul gravitational, productivitatea de a pompa apa ar putea fi de dorit cu destinatia de dumneavoastra.

Acesta este tipul pe care l-am testat in acest ghid. Fiecare prototip dispune de obicei de un set de roti si un maner de transport, ceea ce il face relativ usor de mutat dintr-o camera in alta, dupa cum ar fi necesar. Perfect pentru reducerea umiditatii dintre subsol cu un subsol umed.

Puteti seta aparatul sa functioneze continuu, unde aer conditionat slim iti merge pana cand galeata de scurgere este plina, timp in care aparatul se iti opri, sau puteti seta un nivel de umiditate dorit pe panoul de control. Cand acel nivel scop este atins, unitatea se va opri. Galeata de scurgere poate fi golita manual, dar daca achizitionati separat un furtun de scurgere de 3/4 de inch si il conectati la unitate (asigurandu-va cu destinatia de se alimenteaza intr-o chiuveta sau o scurgere pe podea), se va goli automat.

Daca doriti o masina complet silentioasa, o masina non-electrica este cea mai buna optiune. Dupa cum am mentionat mai sus, acestea sunt mult mai putin eficiente si sunt potrivite doar pentru necazuri usoare. Lipsa lor de piese in miscare inseamna ca sunt cu adevarat silentioase totusi.

sunt aparate simple si, in general, nu veti monitoriza (sau nu veti avea nevoie) de multe caracteristici suplimentare. Il conectati, setati nivelul de umiditate dorit si il lasati sa functioneze. Cu toate acestea, exista doi caracteristici disponibile care fac mai usoara utilizarea.

Daca va confruntati deja cu o problema de umiditate, faptul ca ii nevoie sa platiti un aer conditionat slim poate fi pentru un sut in dinti. Asadar, puteti feri cu cinci ieftin? Exista cativa factori de luat in considerare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult