Aer conditionat silentios

★★★★☆

Oferte de aer conditionat silentios! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat silentios?

Un aer conditionat silentios ar fi un aparat relativ simplu. Acesta suge aerul inauntru, in interior, serpentinele reci ale evaporatorului condenseaza apa si o colecteaza intr-o galeata, in moment ce elibereaza aerul incalzit inapoi in incapere.

Conectati cel de-al doilea furtun - de alegere cel mai mic ca a zidi presiunea - de la pompa la locul unde doriti sa scurgeti apa. O preferinta geniala este tubulatura existenta care vine de la pompa de aer conditionat. Taiati o sectiune dintre tubulatura si atasati un racord in T, in acest mod incat apa care vine de pe si de la unitatea de aer conditionat sa se poata scurge in acelasi loc.

O alta intrebare populara este cea care inconjoara optiunile de drenaj pentru. Este posibil sa fi observat cu destinatia de unele modele sunt livrate cu ceea ce se numeste o pompa incorporata, care este, in esenta, o caracteristica care faciliteaza indepartarea si eliminarea apei colectate.

Capacitatea rezervorului de apa intre aer conditionat silentios dvs. iti dicta cat de des este necesar sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor din interiorul rezervorului va efectua ca unitatea sa se opreasca. Este de baza de stiut pentru o forta crescuta de a elimina mai multe pinte pe zi de umiditate din aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, fiindca asta ar efectua cu directia de marimea unitatii sa fie uriasa! In schimb, majoritatea celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar cu aproximatie 1 galon de apa (unele contin mult mai putin si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu directia de unitatea sa continue sa functioneze la productivitatea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Conexiune cu scopul de un furtun - unele modele va vor permite sa conectati un furtun cu destinatia de a scurge umiditatea acumulata. Fara furtun (sau o pompa), va trebui sa goliti manual.

In general, cu cat momentul de functionare a unui echipament ar fi mai scurta, cu atat va dura mai mult. Piesele mecanice se uzeaza in timp si vor trebui cateodata inlocuite - dar, intrucat un termoelectric mai mica va functiona cu directia de o momentul mai mica de timp, acest fapt ar trebui sa insemne, in teorie, pentru iti putea sa va ofere servicii fiabile cu directia de mult mai putin timp.

Daca este prima data cand cumparati un aer conditionat silentios, te ajuta cu directia de a fi o provocare sa stiti de unde sa incepeti si ce sa cumparati. De exemplu, majoritatea producatorilor vand pe baza unei dimensiuni de o halba. O masuratoare in pinte este greu de vizualizat sau de inteles cum se va traduce cu scopul de nevoile dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult