Aer conditionat purificare

★★★★☆

Avem oferte la aer conditionat purificare! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat purificare sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aer conditionat purificare?

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de la cesta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti face sa functioneze EcoAir la oricare temperatura mare ambientala, de la 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproximativ zece litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna cu directia de iti trebui sa iti ridicati dintre fund ca a goli rezervorul de unul litri in cel putin cateva ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest lucru nu ar fi deloc neobisnuit ca aer conditionat purificare. Ati putea considera cu scopul de rezervorul mai mic este mai simplu si mai usor de golit, chiar daca ii nevoie sa zidesti acest fapt mai des.

Dupa cum am mentionat, folositi tehnologia peltier in pamant de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, foloseste electricitatea cu directia de a crea o diferenta de temperatura si a conduce dezumidificarea. In timp ce peltier se lupta cu scopul de eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Luati in considerare consumul de energie. Multe sunt energofage, ceea ce inseamna cu destinatia de va vor costa pe factura de energie. La a reduce cheltuielile de functionare, vrei modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna cu scopul de sunt cu aproximativ 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Nivelurile excesiv de ridicate de umiditate printre interiorul spatiului domnia voastra de locuit cauzeaza acea senzatie de umezeala si neplacuta pe care o cunoastem cu totii. Semnele observabile, cum este mucegaiul si mucegaiul, sunt un motiv deajuns cu scopul de a investi in aer conditionat purificare.

Conectati cel de-al doilea furtun - de electie cel mai mic cu destinatia de a construi presiunea - de pe pompa la locul unde doriti sa scurgeti apa. O alternativa geniala este tubulatura existenta care vine de pe pompa de aer conditionat. Taiati o sectiune din tubulatura si atasati un racord in T, de asemenea incat apa care vine de la si de pe unitatea de aer conditionat sa se poata scurge in acelasi loc.

Intretinere: Este foarte de baza sa iti intretineti, astfel ca, in acel caz cand il cumparati, fiti atenti la cat de usor ar fi de curatat. Unele dispozitive grozave isi pot goli in sortiment continuu rezervoarele cu un canal de scurgere, ceea ce inseamna cu privire la nu va trebui sa le goliti fizic chiar dumneavoastra.

Deci, de unde incepeti sa alegeti un aer conditionat purificare? In moment ce volumul spatiului dvs. va fi cel mai scurta factor decisiv, alte caracteristici includ nivelul de zgomot, capacitatea energetica si cat de usor ar fi sa programati sau sa transportati rezervorul de apa undeva cu scopul de a se scurge.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult