Aer conditionat portabil cu recirculare

★★★★☆

Oferte de aer conditionat portabil cu recirculare! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat portabil cu recirculare?

Stocare integrata a cablului La a economisi spatiu in momentul cand aer conditionat portabil cu recirculare nu ar fi utilizat si ca a golii riscul de a te impiedica de un cablu intins. Nu ar fi un element esential, dar este in mod corect de avut.

Da!, in general in mediile mofturoase sau umede, sunt o modalitate excelenta de a descarca umiditatea intre aer, ceea ce poate marii calitatea generala a aerului. Faptul de a le lasa pornite pe tot timpul noptii ar fi de obicei sigur, deoarece multe dintre ele au functii de oprire automata in momentul cand rezervoarele de colectare a apei sunt pline si functii de oprire in cazul in care dispozitivul se supraincalzeste.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra este cruciala cu destinatia de a afla modelul potrivit. Doi lucruri au impact inspre capacitatii de care veti avea nevoie: volumul camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe camere mici si medii au lipsa de 20 pana la 80 de pinte, in timp ce camerele mai indrazneti au posibil lipsa de 60 pana la 80 sau mai mult. Spatiile superb de umede sau umede vor avea nevoie chiar mai mult. (Energy Star are un grafic necesara care explica folosul adecvata).

In general, utilizeaza fie un compresor, fie un rotor desicant cu directia de a condensa umiditatea dintre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si iti trebui sa monitorizati bobina cu privire la a va asigura cu destinatia de nu ingheata. Ambele tipuri de aer conditionat portabil cu recirculare sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage intre aer in oricare zi. Cele mici, portabile, elimina in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai importanti pot elimina 70 sau 50 de pinte pe zi. Cele pentru intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Galeata este un pic cam scurta ca de cesta dimensiune. Cel mai probabil va trebui sa goliti aceasta unitate mai des decat alte modele. Acest aparat nu are un sortiment de dezghetare automata.

Acest ar fi foarte eficient, eliminand o greutate mica de umiditate intre aer fara a foloseste forta excesiva. Aparatul este foarte silentios, iar umidostatul s-a dovedit a fi foarte precis. Caracteristicile de convingere includ o oprire automata la fiecare 23 de ore si un design metalic cu privire la a reduce sansele de incendiu. Rotile cu rotile fac pentru acest aparat sa fie usor de mutat la nevoie.

aer conditionat portabil cu recirculare reduc umiditatea printre interior prin eliminarea excesului de umiditate intre aer. Dar, cum stiti daca gasesti nevoie de unul? Ce tip va functiona cel mai in sortiment corect la apartament dumneavoastra? De pe cele mai exotice cu privire la pielea sensibila pana la cele mai prestigioase alternative pentru spatii mici sau ca cei cu buget redus, acestea sunt cele 7 despre care recenzentii nu se pot opri sa se bucure.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult