Aer conditionat pe cald

★★★★☆

Avem oferte la aer conditionat pe cald! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat pe cald sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat pe cald?

Este posibil pentru locuintele cu ventilatie slaba sa aiba nevoie si de un aer conditionat pe cald. Ferestrele si usile cu tiraj redus pot lasa sa din prea putin aer dintre afara in casa. In climatele umede, acest lucru poate duce la prea multa umiditate in aerul printre interiorul casei. Pentru celalalt capat al spectrului, este probabil cu scopul de locuintele corect izolate sa nu poata lasa sa iasa vaporii de apa dupa activitati precum aratatul sau rularea masinii de spalat vase. Puteti gestiona nivelul de umiditate din odaie dumneavoastra la un interval confortabil si sigur chiar si cu o izolatie care nu ar fi optima.

Cumpararea ar trebui sa fie o sarcina simpla, dar primim mereu cereri de asistenta de pe cumparatori care se straduiesc sa isi dea seama ce in particular au lipsa de pe noul lor to, in afara de reducerea umiditatii si eliminarea umezelii.

Luati in considerare consumul de energie. Multe sunt energofage, ceea ce inseamna cu scopul de va vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, cauti modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna cu scopul de sunt cu aproximativ 15% mai eficiente decat alte optiuni.

In general, utilizeaza fie un compresor, fie un rotor desicant cu directia de a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Celsius si va trebui sa monitorizati bobina cu destinatia de a va asigura ca nu ingheata. Ambele tipuri de aer conditionat pe cald sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage dintre aer in orisicare zi. Cele mici, portabile, socate in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai mari pot elimina 60 sau 70 de pinte pe zi. Cele cu destinatia de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Ambele sunt echipate cu destinatia de indepartarea umiditatii si mentinerea calitatii aerului. Indiferent daca are sau nu o pompa, voi iti extrage abundenta de umiditate printre zona dvs. interioara.

Sa recunoastem, acestea sunt concepute cu directia de somn. A avea un dispozitiv in dormitor care zumzaie si zornaie pe tot parcursul noptii ar fi contraintuitiv, chiar daca indeplineste functia dorita de a controla umiditatea din aer. Am favorit sa rezolvam eforturi suplimentare cu destinatia de a functiona cat mai silentios posibil, in acest fel incat sa nu va deranjeze somnul in timpul noptii.

De regula, compresorul si aer conditionat pe cald sunt mai eficiente in spatii mai mari, la temperaturi de lucru confortabile de 10°C sau mai mari. Desicant tind sa fie mult mai scumpe, dar pot functiona in medii reci, ceea ce inseamna pentru sunt excelente intr-un pod sau garaj. Fara vreun compresor care sa faca galagie, acestea sunt mereu si mai silentioase.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult