Aer conditionat pe baza de apa

★★★★☆

Oferte de aer conditionat pe baza de apa! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat pe baza de apa?

Decizia pentru modelul de aer conditionat pe baza de apa potrivit pentru subsolul dvs. va depinde de utilizarea pe care intentionati sa o dati zonei si de pret. O baie de afecta sau o odaie de depozitare suplimentara iti avea cerinte diferite fata de un subsol destinat sa fie o incapere de zi complet functionala.

In prefata acestui articol, am abordat categoriile de dimensionare (capacitati) care sunt de obicei atasate oricare si se refera la cata umiditate sunt capabile sa extraga din aer in orice timpul de 24 de ore.

Dimensiunea camerei: Dimensiunile variaza de pe dispozitive de noptiera cu forta mai mare pana la dispozitive mari, de mare capacitate, capabile sa controleze umiditatea in subsoluri intregi. Atunci cand alegeti, este imperativ sa luati in considerare volumul camerei in care trebuie sa controlati umiditatea aerului. Nu numai atat, dar ar putea fi in interesul dumneavoastra sa optati cu privire la un dispozitiv de capacitate mai mare. Daca credeti cu directia de incaperea tine ar fi pe punctul de a impune printre un aparat de dimensiuni mici sau medii, alegeti cel de dimensiuni medii; a avea mai multa marime este mereu mai bine decat a avea mai putina.

Capacitatea rezervorului de apa printre aer conditionat pe baza de apa tine va dicta cat de des trebuie sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor printre interiorul rezervorului va efectua pentru unitatea sa se opreasca. Este de baza de stiut ca o marime crescuta de a elimina mai multe pinte pe zi de umiditate dintre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, fiindca asta ar realiza cu destinatia de volumul unitatii sa fie uriasa! In schimb, majoritatea celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar cu aproximatie 1 galon de apa (unele contin mult mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu directia de unitatea sa continue sa functioneze la eficienta maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Decizia de a determina care va merge cel mai in stil corect cu privire la dvs depinde in scurta masura de o serie de lucruri specifici, unici ca mediul dumneavoastra. Cu toate acestea, atunci cand il adaugati pe cel perfect, acesta te ajuta cu directia de a efectua toata diferenta in ceea ce priveste calitatea aerului si te ajuta cu directia de a contribui la asigurarea unei atmosfere confortabile, propice somnului. Iata doi consideratii pe care este necesar sa le tineti vedere in momentul cand includeti un:

Un alt fapt remarcabil de retinut ar fi marimea incaperii in care intentionati sa folositi. Este important sa intelegeti ca, desi unele unitati pot merge cu aceeasi eficienta, ele pot fi proiectate cu destinatia de a realiza acest fenomen in incapere de dimensiuni diferite. Asadar, ii nevoie sa stiti cu destinatia de ce masura de odaie este recomandat aparatul de incredere de dvs.

Exista trei tipuri principale de aer conditionat pe baza de apa: cu agent frigorific si cu desicant. Un agent de refrigerare filtreaza aerul care apoi atinge serpentinele reci intre interiorul aparatului. Apa se condenseaza si se scurge cu un rezervor, ca a fi golit atunci cand ar fi plin.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult