Aer conditionat mobil fara burlan

★★★★☆

Oferte de aer conditionat mobil fara burlan! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat mobil fara burlan?

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de pe aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti face sa functioneze EcoAir la orice temperatura ambientala, de la 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproape sase litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna cu scopul de iti trebui sa va ridicati din fund pentru a goli rezervorul de patru litri in cel mult unul ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest lucru nu ar fi deloc neobisnuit cu destinatia de aer conditionat mobil fara burlan. Ati putea considera cu scopul de rezervorul mai mic este mai simplu si mai usor de golit, chiar daca ii nevoie sa zidesti acest lucru mai des.

Din pacate, nu - foloseste de obicei prea multa putere pe o vremea indelungata pentru a fi alimentate cu baterii. Bateriile ar putea deveni disponibile pe marimea ce tehnologia progreseaza, dar nu in acest moment.

Conexiune cu scopul de un furtun - unele modele va vor permite sa conectati un furtun ca a scurge umiditatea acumulata. Fara furtun (sau o pompa), va trebui sa goliti manual.

Stocare integrata a cablului Pentru a economisi spatiu in momentul cand aer conditionat mobil fara burlan nu ar fi utilizat si cu destinatia de a socate riscul de a te impiedica de un cablu intins. Nu ar fi un element esential, dar este corect de avut.

Da!, specific in mediile mofturoase sau umede, sunt o modalitate excelenta de a elimina umiditatea dintre aer, ceea ce te ajuta cu destinatia de a construi calitatea generala a aerului. Faptul de a le lasa pornite pe tot parcursul noptii ar fi de obicei sigur, intrucat multe din ele au functii de oprire automata in acel caz cand rezervoarele de colectare a apei sunt pline si functii de oprire in cazul in care dispozitivul se supraincalzeste.

Calitatea aerului poate fi un factor principal in calitatea somnului pe care il avem. Chiar daca in rest dormiti linistit, uscaciunea excesiva a aerului va te ajuta pentru a trezi cu gatul iritat sau umiditatea excesiva te ajuta cu privire la a fi un catalizator cu privire la mucegai sau alte bacterii daunatoare printre aer (ca sa nu mai discutam de faptul ca iti lasa lenjeria de pat mucegaita). Echilibrarea cantitatii de umiditate printre aer prin utilizarea poate contribui la crearea unei atmosfere confortabile pentru somn, care se poate reverbera si in orele de veghe.

Cantitatea de lichid pe care un aer conditionat mobil fara burlan o te ajuta cu directia de a indeparta intre aer intr-o perioada de 24 de zile este masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional veti vedea, de asemenea, cu privire la ar fi etichetata cu directia de fiind in galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi va fi strans legat de cat de scurta ar fi spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult