Aer conditionat incorporat

★★★★☆

Oferte de aer conditionat incorporat! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aer conditionat incorporat?

Totul depinde de cat de mult spatiu ai nevoie sa dezumidificati. aer conditionat incorporat sunt de multe ori evaluate in functie de rata de extractie: cata apa pot elimina din aer intr-o singura zi. Acest lucru ar fi separat de capacitatea rezervorului de apa, care se refera la cantitatea de apa pe care o pot stoca inainte de a fi lipsa sa le goliti.

Sunt dimensionate in functie de cantitatea totala de umiditate pe care o pot elimina dintre aer. Aceasta se masoara in pinte de umiditate extrasa pe zi. Un aparat mic te ajuta pentru a fi evaluat la 25 de pinte. Aceasta inseamna cu privire la aparatul te ajuta cu destinatia de a golii 25 de pinte de umiditate printre aer in 24 de zile in conditii de testare prestabilite. Din timp ce nu locuiti intr-un laborator de testare, de unde stiti ce inseamna acest lucru cu scopul de casa dumneavoastra? Ei bine, aici intervenim avansati pentru a va ajuta sa realizezi cea mai geniala estimare a nevoilor dumneavoastra.

Eficienta energetica a este un aspect esential. Puteti gasiti o estimare aproximativa uitandu-va la puterea nominala si utilizand ghidul nostru de costuri de functionare, dar este necesar sa luati in considerare si factori precum temperatura, umiditatea relativa.

Acest fapt se datoreaza faptului ca, cu cat temperatura si nivelul de umiditate sunt mai ridicate, cu atat mai eficient va functiona un aer conditionat incorporat cu refrigerant. Asadar, daca are o capacitate de 18 litri, acest fenomen nu inseamna cu directia de ii nevoie sa va asteptati cu privire la acesta sa extraga 18 litri de apa pe zi din incapere dumneavoastra.

Galeata este un pic cam mare pentru de aceasta dimensiune. Cel mai posibil iti trebui sa goliti cesta unitate mai des decat alte modele. Acest aparat nu are un mod de dezghetare automata.

In prefata acestui articol, am abordat categoriile de dimensionare (capacitati) care sunt de obicei atasate fiecarui si se refera la cata umiditate sunt capabile sa extraga din aer in fiecare vremea de 24 de ore.

Este posibil pentru locuintele cu ventilatie slaba sa aiba necesitate si de un aer conditionat incorporat. Ferestrele si usile cu tiraj redus pot lasa sa printre prea putin aer printre exterior in casa. In climatele umede, acest lucru te ajuta cu destinatia de a duce la prea multa umiditate in aerul din interiorul casei. Pentru celalalt capat al spectrului, ar fi posibil cu privire la locuintele in mod corect izolate sa nu poata lasa sa iasa vaporii de apa dupa activitati precum aratatul sau rularea masinii de spalat vase. Puteti gestiona nivelul de umiditate din camere dvs la un interval confortabil si sigur chiar si cu o izolatie care nu ar fi optima.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult