Aer conditionat fara tub

★★★★☆

Oferte de aer conditionat fara tub! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat fara tub?

Cantitatea de lichid pe care aer conditionat fara tub o te ajuta ca a indeparta din aer intr-o momentul de 24 de ore ar fi masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional o vei supervisa etichetata si cu privire la galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi va fi strans legat de cat de mare ar fi spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Chiar daca pot fi prestigioase acasa, acest tip de dispozitiv de dezumidificare ar fi anume folosit in tel comercial intre cauza costului energetic al functionarii acestui tip. Tehnologia desicanta este utilizata atat in cazul dispozitivelor mici, cat si al celor mari, dar termenul capata o semnificatie diferita in functie de dimensiunea dispozitivului utilizat.

Unele dispozitive sunt concepute cu directia de a descarca doar o greutate limitata de umiditate din aer. Intre timp, altele sunt lucrate ca a merge in conditii extreme de umiditate. Inainte de a achizitiona, ii nevoie sa iti evaluati nevoile de dezumidificare si sa alaturati un prototip care sa le satisfaca cel mai bine.

Unele aer conditionat fara tub sunt echipate intr-un afisaj digital si o tastatura care faciliteaza operarea aparatului. In teren sa rotiti butoane sau pur si usor sa porniti unitatea, comenzile electronice va vor permite sa setati programe specializate sau sa spuneti unitatii sa opreasca functionarea in cele din urma ce ar fi atins un nivel tinta de umiditate (acest lucru se numeste auto-humidistat). Avantajul unui model dotat cu comenzi electronice poate fi reprezentat de economii in ceea ce priveste energia si banii, alaturi de o operare usoara.

Exista, de asemenea, o functie de oprire automata care opreste atunci cand recipientul de apa ar fi plin, o functie de resetare automata in caz de pana de curent si o functie de dezghetare automata cu directia de a proteja impotriva acumularii de gheata in interior. Exista trei alegeri suplimentare de scurgere - manuala sau continua si se afla si un furtun de scurgere inclus.

Sa incepem cu functia. Este capabil sa extraga 20 de litri pe zi, ceea ce il realiza unul intre modelele cu cea mai scurta calitate de la cesta catalog (cel mult in conditii ideale). De asemenea, are un rezervor scurta de apa de cinci litri, de asemenea incat nu va trebui sa il goliti atat de des.

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de pe cesta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti efectua sa functioneze EcoAir la oricare temperatura mare ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproximativ sase litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna pentru iti trebui sa iti ridicati dintre fund ca a goli rezervorul de doi litri in cel putin unul sau doi ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu este deloc neobisnuit cu directia de aer conditionat fara tub. Ati putea considera cu privire la rezervorul mai mic este mai usor si mai simplu de golit, chiar daca ii nevoie sa faci acest fenomen mai des.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult