Aer conditionat fara freon

★★★★☆

Oferte de aer conditionat fara freon! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat fara freon?

Decizia cu directia de modelul de aer conditionat fara freon potrivit cu destinatia de subsolul domnia voastra va depinde de utilizarea pe care intentionati sa o dati zonei si de pret. O baie de rezerva sau o odaie de depozitare suplimentara iti avea cerinte diferite fata de un subsol destinat sa fie o camera de zi complet functionala.

Ceea ce inseamna ca dvs. ca, daca intentionati sa lasati in functiune pentru perioade de moment prelungite, iti trebui sa iti asigurati cu privire la ati prevazut o modalitate de scurgere a apei, fie cu destinatia de este vorba de o scurgere interna in podea, o galeata sau un rezervor foarte mare, o chiuveta sau undeva afara, printr-o fereastra. Cumpararea cu o pompa incorporata face cesta sarcina mult mai usoara. Daca este furnizat fara un furtun de scurgere, iti puteti efectua patru singur cu o lungime potrivita de furtun de gradina.

Exista multe moduri ca a poti obtine un bun, de la a ajuta la prevenirea mediilor de viata nesanatoase pana la rezolvarea problemelor cauzate de nivelurile ridicate de umiditate. De exemplu, prea multa umezeala in aer te ajuta ca a crea terenul perfect de copie cu destinatia de tot felul de bacterii, provocand in acelasi timp acarieni, condens, mucegai si umezeala - cu privire la sa nu mai conversam de faptul pentru provoaca o serie de necazuri de sanatate. Umiditatea ridicata te ajuta ca a fi cauzata de multe activitati de zi cu zi, cum este gatitul, facerea unei bai sau a unui dus, sau chiar utilizarea unei masini de spalat. Deoarece se recomanda cu privire la aerul intre casa sa aiba o umiditate relativa de 50%, te ajuta pentru a fi necesar sa obtineti o adresa cu niveluri ridicate sau umiditate relativa sau un umidificator bun daca nivelul de umiditate este prea scazut.

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant ca a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina ca a iti asigura cu directia de nu ingheata. Ambele tipuri de aer conditionat fara freon sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage printre aer in orice zi. Cele mici, portabile, golii in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in timp ce unitatile mai importanti pot golii 80 sau 80 de pinte pe zi. Cele cu directia de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Acesta ar fi un dispozitiv relativ mic care directioneaza apa printre rezervorul. Pompa ar fi de obicei conectata la un furtun care iti scurge apa intr-o chiuveta, exterior sau in oricare alt pamant pe care il preferati.

Dupa cum am mentionat, utilizati tehnologia peltier in teren de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, folositi electricitatea cu privire la a crea o diferenta de temperatura si a conduce dezumidificarea. In moment ce peltier se lupta cu directia de eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Cu exceptia mini-deumidificatoarelor, adesea nu exista o diferenta de marime prea mare dintre modelele capabile sa elimine mai multe pinte pe zi si unitatile cu capacitati mai limitate de eliminare a umiditatii.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult