Aer conditionat exterior

★★★★☆

Oferte de aer conditionat exterior! Da, exact asa cum ai citit. Avem cele mai bune oferte din toata Romania. Asa ca nu te gandi de doua ori si verifica tot ce am adus doar pentru tine.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat exterior?

Este probabil cu destinatia de locuintele cu ventilatie slaba sa aiba lipsa si de un aer conditionat exterior. Ferestrele si usile cu tiraj redus pot lasa sa intre prea putin aer intre exterior in casa. In climatele umede, acest lucru poate duce la prea multa umiditate in aerul din interiorul casei. Pentru celalalt capat al spectrului, ar fi probabil pentru locuintele corect izolate sa nu poata lasa sa iasa vaporii de apa dupa activitati precum aratatul sau rularea masinii de spalat vase. Puteti gestiona nivelul de umiditate intre locuinta voi la un interval confortabil si sigur chiar si cu o izolatie care nu este optima.

Luati in considerare consumul de energie. Multe sunt energofage, ceea ce inseamna cu scopul de va vor costa pe factura de energie. La a reduce cheltuielile de functionare, vrei modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna cu destinatia de sunt cu cu aproximatie 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Dimensiunea iti conta intotdeauna, indiferent daca alegeti cu pompa sau nu, intrucat aceste dispozitive sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate in exces pe care o vor extrage intre aer in 24 de ore. De exemplu, cu o clasificare de 40 de pinte iti golii 70 de pinte de umiditate intr-o zi.

Fiind de natura dessicanta (spre deosebire de celelalte modele de la aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti realiza sa functioneze EcoAir la oricare temperatura mare ambientala, de la 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproape noua litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna ca iti trebui sa iti ridicati intre fund cu directia de a goli rezervorul de unul litri in cel putin trei ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fenomen nu este deloc neobisnuit pentru aer conditionat exterior. Ati putea considera cu destinatia de rezervorul mai mic este mai simplu si mai usor de golit, chiar daca trebuie sa zidesti acest fenomen mai des.

Desi nu ne simtim calificati cu directia de a oferi o recomandare specifica, putem oferi patru sfaturi. Aproape sigur veti prefera sa cautati un model cu optiune de drenaj continuu si o putere mai scurta decat marea majoritate masinilor rezidentiale. Eficienta energetica este, de asemenea, esentiala, intrucat ar fi posibil sa ai nevoie sa stabilesti sa functioneze cu privire la perioade mai lungi de moment decat un proprietar obisnuit.

Asadar, cu pompa utilizati forta cu directia de procesul de dezumidificare, precum si cu scopul de drenarea apei, in timp ce unitatile standard utilizeaza energie doar cu scopul de primul, ceea ce explica diferenta de consum de energie.

Unele aer conditionat exterior sunt echipate intr-un afisaj digital si o tastatura care faciliteaza operarea aparatului. In teren sa rotiti butoane sau pur si simplu sa porniti unitatea, comenzile electronice iti vor permite sa setati programe specializate sau sa spuneti unitatii sa opreasca functionarea in cele din urma ce ar fi atins un nivel tinta de umiditate (acest lucru se numeste auto-humidistat). Avantajul unui model dotat cu comenzi electronice te ajuta ca a fi reprezentat de economii in ceea ce priveste energia si banii, alaturi de o operare usoara.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult