Aer conditionat cu ionizare

★★★★☆

Avem oferte la aer conditionat cu ionizare! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat cu ionizare sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat cu ionizare?

In cazul aer conditionat cu ionizare cu desicant, pe de alta parte, un material adsorbant extrage apa din aer, care o incalzeste inainte de a se scurge in rezervor. Potrivit expertilor, cele frigorifice sunt mai potrivite ca temperaturi ridicate, in moment ce cele cu desicant functioneaza mai in mod corect la temperaturi mai scazute (cum ar fi, de exemplu, un subsol sau un pod neincalzit).

Diferenta cheie ar fi pompa. cu o pompa tind sa aiba o capacitate mica de dezumidificare, deoarece apa colectata este imediat drenata. Celalalt furtun ar trebui sa fie conectat de pe pompa la drenajul exterior. Acum, oricare apa care se retine in spate va fi pompata in drenaj.

Sa incepem cu functia. Este capabil sa extraga 20 de litri pe zi, ceea ce il genera unul din modelele cu cea mai mica capacitate de pe cesta lista (cel putin in conditii ideale). De asemenea, are un rezervor mica de apa de trei litri, asa incat nu iti trebui sa il goliti atat de des.

Exista 9 tipuri principale de aer conditionat cu ionizare: cu agent frigorific si cu desicant. Un agent de refrigerare filtreaza aerul care apoi atinge serpentinele reci intre interiorul aparatului. Apa se condenseaza si se scurge intr-un rezervor, cu privire la a fi golit in acel caz cand ar fi plin.

Desicant: Acest tip de dispozitiv ar fi proiectat cu temperaturi mai scazute, ceea ce il realiza in particular de necesara cu directia de garaje si medii mai reci. Acestea functioneaza prin utilizarea unui material absorbant care descarca umiditatea printre aer inainte de a fi cald cu destinatia de a permite apei sa cada in rezervor.

Indiferent de clima in care traiti sau de marimea locuintei dumneavoastra, se afla pe care il puteti implementa pentru a va ajuta sa gestionati calitatea aerului prin adaugarea sau eliminarea umiditatii. In aceasta lista vom acoperi unele dintre cele mai eficiente cu destinatia de toate tipurile diferite de case care se pot dovedi a fi un adevarat schimbator de joc in calitatea aerului si in atmosfera generala in care dormiti.

Dimensiunea sau valoarea unui aer conditionat cu ionizare descrie cati litri de apa este capabil sa extraga dintre aer in orisicare zi, mai curand decat marimea sa fizica sau capacitatea rezervorului de apa (desi cu o rata de extractie mai mica sunt din cand in cand mai folositori si contin rezervoare mai mari).

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult