Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Aer conditionat 5000 btu

★★★★☆

Avem oferte la aer conditionat 5000 btu! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat 5000 btu sa fie o achizitie obligatorie.

Pretul cel mai bun

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat 5000 btu?

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar se afla unul sau doi abordari diferite. Cele mai importanti si cele mai comune aer conditionat 5000 btu sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care utilizeaza o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand orice umiditate pe dimensiunea ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in timp ce aerul este reincalzit si eliberat in incapere.

Diferenta cheie este pompa. cu o pompa tind sa aiba o forta mica de dezumidificare, fiindca apa colectata ar fi imediat drenata. Celalalt furtun ar trebui sa fie conectat de pe pompa la drenajul exterior. Acum, orice apa care se colecta in spate iti fi pompata in drenaj.

Sunt dimensionate in functie de cantitatea totala de umiditate pe care o pot golii dintre aer. Aceasta se masoara in pinte de umiditate extrasa pe zi. Un aparat mic poate fi evaluat la 25 de pinte. Aceasta inseamna cu directia de aparatul poate golii 25 de pinte de umiditate printre aer in 24 de zile in conditii de testare prestabilite. Din moment ce nu locuiti intr-un laborator de testare, de unde stiti ce inseamna acest lucru cu directia de casa dumneavoastra? Ei bine, aici intervenim actuali cu privire la a iti ajuta sa stabilesti cea mai buna estimare a nevoilor dumneavoastra.

Unele aer conditionat 5000 btu sunt echipate intr-un afisaj digital si o tastatura care faciliteaza operarea aparatului. In sector sa rotiti butoane sau pur si simplu sa porniti unitatea, comenzile electronice va vor permite sa setati programe tematice sau sa spuneti unitatii sa opreasca functionarea odata ce ar fi atins un nivel tinta de umiditate (acest lucru se numeste auto-humidistat). Avantajul unui model dotat cu comenzi electronice poate fi reprezentat de economii in ceea ce priveste energia si banii, alaturi de o operare usoara.

Exista multe motive ca a poti cumpara un bun, de la a ajuta la prevenirea mediilor de viata nesanatoase pana la rezolvarea problemelor cauzate de nivelurile ridicate de umiditate. De exemplu, prea multa umezeala in aer te ajuta cu directia de a crea terenul perfect de reproducere ca tot felul de bacterii, provocand in acelasi timp acarieni, condens, mucegai si umezeala - pentru sa nu mai vorbim de faptul cu destinatia de provoaca o serie de necazuri de sanatate. Umiditatea ridicata poate fi cauzata de multe activitati de zi cu zi, cum este gatitul, facerea unei bai sau a unui dus, sau chiar utilizarea unei masini de spalat. Intrucat se recomanda cu directia de aerul intre casa sa aiba o umiditate relativa de 50%, poate fi necesar sa obtineti o adresa cu niveluri ridicate sau umiditate relativa sau un umidificator bun daca nivelul de umiditate ar fi prea scazut.

Daca intentionati sa utilizeaza cu o pompa pentru a evacua apa inspre o chiuveta sau printr-o fereastra, atunci ii nevoie sa tineti cont de inaltimea prin care iti trebui pompata apa. Diferite unitati au o putere diferita de a pompa apa pana la inaltimi ridicate si este necesar sa gaseste noua care sa corespunda cerintelor si configuratiei dvs.

Cantitatea de lichid pe care aer conditionat 5000 btu o te ajuta cu directia de a indeparta din aer intr-o momentul de 24 de zile este masurata de obicei in pinte pe zi - desi ocazional o vei monitoriza etichetata si cu destinatia de galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi iti fi strans legat de cat de mica ar fi spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult